16gb ram e 8250 tl vermeli miyim?

Ram fiyatları gerçek olamayacak kadar uçmuş. Her gün duyuyordum ram fiyatları çok artiyor diye ama bu konu başlığını görünce gidip en ucuz 8gb ram e baktım 2.000tl diyor bu ne inanılmaz pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akıl alır gibi değil

Ram fiyatları gerçek olamayacak kadar uçmuş. Her gün duyuyordum ram fiyatları çok artiyor diye ama bu konu başlığını görünce gidip en ucuz 8gb ram e baktım 2.000tl diyor bu ne inanılmaz pahalı.

Akıl alır gibi değil
sırf bu yüzden bilgisayar kurmasam mı diyorum

sırf bu yüzden bilgisayar kurmasam mı diyorum
Çok çok çok istiyorsan kur bence. Ben ekran kartımı sattım eğer tüm sistemi satssydim muhtemelen konsolla devam ederdim

Çok çok çok istiyorsan kur bence. Ben ekran kartımı sattım eğer tüm sistemi satssydim muhtemelen konsolla devam ederdim
sadece oyun oynayacam diye düşünsem kesinlikle bilgisayara bulaşmam, çok saçma mantıksız bu fiyatlarda.. ps5 alırım daha iyi
ama ekstra araştırma için de bilgisayar alıyım diyorum, bakıyım

verilir. daha ucuza ram yok cunku.
malesef hocam
3 tane 16gbram- 48gb ddr5 ram , ps5 alıyor fiyatlara bak ya..

Beyler itopyada şu an İnternet stoğu açıldı 8k ya rgb model tek adet alınabiliyor. İhtiyacı olan alsın bence.

o daha mı kaliteli oluyor hocam? öyleyse cuma gününü mü beklesem? incehesap da
bende ryzen5 7500f aldım 5700 e
Hocam gündelik kullanımda fark hissedilmez. Şu an itopyada 8k ya rgb model var ben cuma günü almıştım tekrar İnternet stoğu açılmış isterseniz alabilirsiniz.

Beyler itopyada şu an İnternet stoğu açıldı 8k ya rgb model tek adet alınabiliyor. İhtiyacı olan alsın bence.

Hocam gündelik kullanımda fark hissedilmez. Şu an itopyada 8k ya rgb model var ben cuma günü almıştım tekrar İnternet stoğu açılmış isterseniz alabilirsiniz.
5200 mhz olanı mı diyorsunuz hocami 8099 tl olan

Ben patriot aldım expo 1 yapınca 6000 mhz cl30 ama pc 1 dk da açılıyor bunu istemiyorum expo 2 yaşınca 5600 mhz cl36 oluyor ama sistem 30 saniyede açılıyor expo 1 de 30 saniyefe açılmasının yolu yok mu?

Ram Patriot Viper Venom PVV516G60C30 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming

Anakart: COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 DDR5 7600MHz ATX

Geri