Almak istediğim oyun neden ucuz."

casperwep

80+
Reaksiyon skoru
33
merhaba bazı sitelerde steam olarak oyun veriliyor hesap olarak ve hesabın ömür boyu kalıcı olacağını söylüyorlar o yüzden neden bukadar ucuz steam hesapları kacak yada calma hesapmı bilenleriniz söyleye bilirmi. almak istediğim oyun
Cities: Skylines II

Çalıntı olur,kendi hesapları olur ama %90ı çalıntı patlak hesaplar ömür boyu kalıcı diyorlarda çoğu zaman hesabın şifresi değişiyor destek alıp yeni hesap istiyorsun satıcıdan.
anladım teşekürler ozamn hiç bulaşmaamk en iyisi steamda yaad epiçten devam :)

merhaba bazı sitelerde steam olarak oyun veriliyor hesap olarak ve hesabın ömür boyu kalıcı olacağını söylüyorlar o yüzden neden bukadar ucuz steam hesapları kacak yada calma hesapmı bilenleriniz söyleye bilirmi. almak istediğim oyun
Ya çalıntı hesap oluyor ya da aynı hesabı onlarca kişiye satıyorlar ortak kullanılıyor.

yok item satıştan güvenilir yerler var çalıntı değil kendileri atıp çok fazla kişiye sattıkları için kar ediyorlar ben onlardan alıyorum gerçekten de ömür boyu kalıcı güvenilir yerden alırsan

yok item satıştan güvenilir yerler var çalıntı değil kendileri atıp çok fazla kişiye sattıkları için kar ediyorlar ben onlardan alıyorum gerçekten de ömür boyu kalıcı güvenilir yerden alırsan
peki site linki ismi varmı
varsa verebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya çalıntı hesap oluyor ya da aynı hesabı onlarca kişiye satıyorlar ortak kullanılıyor.
işte güvenemiyorum

ben bu ikisinden çok alım yaptım zaten 100 binden fazla satışları var her ikisininde ama tabi size kalmış

ilginiz için teşekürler ama benim alcağım oyunla burdaki oyunun fiyatı aynı onun için steamdan almak daha mantıklı geldi :)

ömür boyu kalmaz
herhangi bir sabah yok olma ihtimali var
birisi oyunu alıyor 19889789878736627382738723723728378273232 kişiye 5 liradan satıyor

Hesap satın alma değil kiralama. Çevrimdışı girmenizi istemesi de diğer kullananlar sorun yaşamasın diye. Alacağınız oyun zaten iyi çıkmadı, indirim bekleyip ₺400 civarına alınabilir. Bence bu oyunu bir ara Epic Games'de verecek gibi, oynayanlar halen ilk oyuna dönüp onu oynuyor.

ömür boyu kalmaz
herhangi bir sabah yok olma ihtimali var
birisi oyunu alıyor 19889789878736627382738723723728378273232 kişiye 5 liradan satıyor
ondan sonra acılcak diye bekliyelim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesap satın alma değil kiralama. Çevrimdışı girmenizi istemesi de diğer kullananlar sorun yaşamasın diye. Alacağınız oyun zaten iyi çıkmadı, indirim bekleyip ₺400 civarına alınabilir. Bence bu oyunu bir ara Epic Games'de verecek gibi, oynayanlar halen ilk oyuna dönüp onu oynuyor.
evet ama cok pahalı gercekten şuan 1 oynuyorum 2 ye kacak indirsek diyelim güzel olmuyor oda orjinali gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ortak hesap olarak satılıyor, çalıntı vs değil. Güvenle alınabilir. Bu şekilde büyük oyunların bir çoğunu bitirdim.

Geri