Hayatınız nasıl gidiyor, mutlu musunuz?

Evet arkadaşlar, hayatınız nasıl gidiyor diye sorayım dedim. Hayattan zevk alıyor musunuz, mutlu musunuz, yaşama sevinciniz var mı? Şahsen ben hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir karamsarlığa düşmedim. Tabii ki bazı zor zamanlarım oldu ama hep geçiciydi. Genel olarak hayatımdan çok memnunum; hiç “keşke şunu yapmasaydım” ya da “şöyle yapsaydım” dediğim olmadı. Peki sizde durumlar nasıl?
mutluyum hocam derslerim iyi bu sebepten dolayı mutluyum.

Kötüydü daha kötü oldu. Baya asıldığım dersten 31 aldım. Bakalım annemle babam öğrenince ne olacak.

Kotu Hic memnun Degilim

Ama Her zaman Dunyanin baska bir yerinde Benden cok ama cok daha kotu durumda olan insanlarin var oldugunu hatirlayip halime sukrediyorum

Gayet Mutluyum.

La bı ınsan borca gırıyor dıye depresyona gırermı ben dunya kadar borca gırdım depresyona gırmedım komıksınız :D. Valla aga toplum ıcındekı ınsanları tanıdıkca mutluluk hormonlarım azaldı artık toplum ıcınde konusmuyorum aıle ıcınde ınsanlarla konusmayıda bıraktım. Ya hanı mutluluk valla yok ya mutlu oldugum veya hayatım ıyımı dıye sorsan umrumda değil :D Hayat ıyıye gıtmıyor hepinize geçmis olsun bayramınız mubarek olsun :D

Evet arkadaşlar, hayatınız nasıl gidiyor diye sorayım dedim. Hayattan zevk alıyor musunuz, mutlu musunuz, yaşama sevinciniz var mı? Şahsen ben hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir karamsarlığa düşmedim. Tabii ki bazı zor zamanlarım oldu ama hep geçiciydi. Genel olarak hayatımdan çok memnunum; hiç “keşke şunu yapmasaydım” ya da “şöyle yapsaydım” dediğim olmadı. Peki sizde durumlar nasıl?
A1 ehliyetimi alırsam nasip olursa hayat 10/10

Hayat adeta bana karşı. Ne sevdiğim bir şey kaldı ne umutlarım. Hepsini gözümün önünde bir bir kaybettim. Şu memlekette otenazi yasal olsa direk basvururum. İntihar etmek istiyorum ama korkuyorum başarısız olursam tamamen işkence olacak Hayat.

Mutluyum tabi, inanıyorumki daha da iyi olacak. her şey istediğim tempoda ilerliyor. Sanki yapboz parçaları gerekli olduğu zaman yerini buluyor.

Bu hayatta biç mi bir Ferrari'm olmayacak? Nedir bu çektiğimiz. Hayat mı bu. Millet Monte Carlo'da her gece Milyon Dolarlar kaybediyor kumarda, biz sürünüyoruz. Biz anca pişti oynarız 50 kuruşuna.

hayatım sabahları güzel gece olunca kötü eski sevgilimle yks sınavına çalışması için ayrıldık ben beklicem dedim bu eylül başında oldu ama şuanki durumda beni wpden engellemiş sebebini normal kız arkadaşım olduğunu düşünüyorum ama gerçekten arkadaşım o zaman ona da söylemiştim sizce ne yapmalıyım yazmalı mıyım yoksa yazmamalı mıyım

Geri