Bu artifact sorunu neden oluyor

Üretim hatası olabilir ve zaten rx5000 serisi sorunlarıyla ünlü bir seri rx 5000 serisi kötü diye komple markaya kötü denmez amd bu yıl nvidia'ya göre daha stabil driverler yaptı.
reis sorun 7700xt de yaşanıyo 5500xt de değil sorun orda

reis sorun 7700xt de yaşanıyo 5500xt de değil sorun orda
Tamam olabilir bende 7800xt kullanıyorum gram sorun yaşamadım , burda demek istedim arkadaşın yaşadığı durum rx5000 ve rx500 serisinde yaygın. Ben sorun yaşamadım diye sorunsuz değil tabii ki ama bu sorunun driver ile ilgisi yok donanımsal bir sorun bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha pardon imzada 5500xt yazıyor diye 5500xt sandım XD garantiye göndermesi en mantıklısı olur.
Tamam olabilir bende 7800xt kullanıyorum gram sorun yaşamadım , burda demek istedim arkadaşın yaşadığı durum rx5000 ve rx500 serisinde yaygın. Ben sorun yaşamadım diye sorunsuz değil tabii ki ama bu sorunun driver ile ilgisi yok donanımsal bir sorun bu.

Benim önceki 5500xtde mesela soeun olmamıştı gariptir ama bunda ilk günden beri gariplik vardı. İtopyayı arayıp konuşcam dimi garanti için

Bu artifact sorunu neden oluyo? Bu pembe beyaz şeyler gidip geliyor sürekli rvram ile mi alakalıdır. 6 ay garanti var itopyadan aldım garantiye mi vereyim?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kartı furmark ile test eder misin ? yine sorun olursa evet vram arızası.

Benim önceki 5500xtde mesela soeun olmamıştı gariptir ama bunda ilk günden beri gariplik vardı. İtopyayı arayıp konuşcam dimi garanti için
Mail de atabilirsin.

Kartı furmark ile test eder misin ? yine sorun olursa evet vram arızası.

Mail de atabilirsin.
Ankarada yaşıyorum yeri var direkt oraya götürmeyi düşünüyorum. Occtye soktum 10dk soeun vermedi ama 1 saat uzun uzun yapmam lazım funmarkada sokarım ams her türlü vramde gibi sorun çünkü googledada beyaz pembe missing texture oluyordu

Ankarada yaşıyorum yeri var direkt oraya götürmeyi düşünüyorum. Occtye soktum 10dk soeun vermedi ama 1 saat uzun uzun yapmam lazım funmarkada sokarım ams her türlü vramde gibi sorun çünkü googledada beyaz pembe missing texture oluyordu
Google de olan donanım hızlandırmasından olabilir o gerçekten driver sorunu olabilir. Ama bu değil gibi :D

Google de olan donanım hızlandırmasından olabilir o gerçekten driver sorunu olabilir. Ama bu değil gibi :D
EVe gidince başka oyunlardada test etcem herhalde onlardada olur diye düşünüyorum. Ddu ile silip yüklicm elimden gelen bu

EVe gidince başka oyunlardada test etcem herhalde onlardada olur diye düşünüyorum. Ddu ile silip yüklicm elimden gelen bu
Dediğim gibi pek driverla alakası yok bunun ama yine de dene şansını bakalım belki gerçekten yazılımsaldır :D ve beta sürümleri yükleme WHQL yükle.

Dediğim gibi pek driverla alakası yok bunun ama yine de dene şansını bakalım belki gerçekten yazılımsaldır :D ve beta sürümleri yükleme WHQL yükle.
Bu arada görüntü kablosundan dolayı da olabiliyor böyle sorunlar tozlanmış falan olabilir onu kontrol et.

Bu arada görüntü kablosundan dolayı da olabiliyor böyle sorunlar tozlanmış falan olabilir onu kontrol et.
Ve son bir öneri yapayım donanım hızlandırması açıksa kapat.

Ve son bir öneri yapayım donanım hızlandırması açıksa kapat.
Hocam test ettim 2 test yaptım vram ve çekirdek ve sonuçlar. DDU yaptım değişmedi. Donanım hızlandırmasını kapatcam
1765917000757.webp
1765917015395.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri