45-50 k Kasa önerisi

Mbgider

80+
Reaksiyon skoru
79
Bütçe
50000
Tek tek parça yada toplu farketmez
Sıvı soğutmalı siyah sistem toplamak istiyorum. Amacım aslında sadece ekran kartı yüksek olsun değil çünkü önceki sistemim öyleydi.
Upgrade e açık bir sistem istiyorum aslında yemi çıkan 7500x3d işlemcisini kullanmak istiyorum. Oyun olarak COD warzone, fifa, ac valhalla gibi oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Belki bütçe 51 52 olabilir duruma göre bakılabilir hocam

Anakartları yükseltmeni öneririm. VRM soğutucuları olan ve en kötü iki M2 SSD yuvası olan anakartlara yükseltin. Bence sıvı soğutma şart değil, alacaksanız da kasaya dikkat edin. Küçük bir kasaya alırsanız önüne takarlar ve havalandırma çok iyi olmaz.

Kurcalayın hangisi sizin bütçenize ve fiyat, ürün olarak iyi geliyorsa onu alın.

Anakartları yükseltmeni öneririm. VRM soğutucuları olan ve en kötü iki M2 SSD yuvası olan anakartlara yükseltin. Bence sıvı soğutma şart değil, alacaksanız da kasaya dikkat edin. Küçük bir kasaya alırsanız önüne takarlar ve havalandırma çok iyi olmaz.

Kurcalayın hangisi sizin bütçenize ve fiyat, ürün olarak iyi geliyorsa onu alın.
Parçaları tek tek kendim toplasam daha uyguna yakalar mıyım? Acelem yok aslında vatan gece indirimleri vs oluyor onları bekleyemeli miyim uzun zamandır sıfır piyasısını takip etmiyordum

Bellek içeren şeyler genel olarak zamlandı. Bellek, ekran kartı ve SSD'ler. Bunları bulabiliyorsanız erken almak önemli. TRT Bandrol vergisi de geldiğinde hazır sistem işi biter veya aşırı pahalı olur.

Hocam
Bellek içeren şeyler genel olarak zamlandı. Bellek, ekran kartı ve SSD'ler. Bunları bulabiliyorsanız erken almak önemli. TRT Bandrol vergisi de geldiğinde hazır sistem işi biter veya aşırı pahalı olur.
Peki maks 50 bine 5070li ddr5 sistem bulabilir miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varmı gece indirimi yakalayan???

Geri