İphone 15 mi s24 ultra mı?

16e çok iyi bir seçenek olur o zaman. Güncel, tek kamera ama kötü değil yeterli, pili kullanıma göre değişse de günü tamamlar, az kullanımda 3 güne kadar dayanabilir. en azından 18.7.2 ile öyle.
Hocam s24 ultrayıda seçeneklerim arasına aldım (53k). Ben bir süre düşüneceğim, zaten ay başı alacağım. Bakalım, 16e aşırı kırpılmış ve tek kameralı olduğu için bana cazip gelmiyor.

Normalde geçen gün konu açmıştım yd cihaz alacaktım, fakat bu gün bir değişiklik oldu. Elimde 50k değerinde vatan hediye çeki var, yarısını kullanacağım ve elimde ki 23 fe cihaz ile eskisini getir kampanyasından faydalanacağım. İşin kısası 5-10k gibi bir ücrete iphone 15 sahibi olabiliyorum, sizce bu şekilde yapıp telefonu kullanayım mı yoksa aldığım gibi satıp üzerine cebimden para koyup 17 mi alayım (beni biraz zorlar)? 60hz dışında bir eksisi vs var mı?
konuyu okumadım ama iphone alacaksanız iphone 16e ye bakın 256 gb olanı alabilirsiniz kuruş para ödemeden

vatanda 46k maalesef...
50 bin tl lik çek yokmu iphone 16e + kılıf + filim koruma + apple hızlı sarj cihazı alabilrisin full set
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1765916127695.webp

Hocam s24 ultrayıda seçeneklerim arasına aldım (53k). Ben bir süre düşüneceğim, zaten ay başı alacağım. Bakalım, 16e aşırı kırpılmış ve tek kameralı olduğu için bana cazip gelmiyor.
16e ihtiyaca göre iyi veya kötü olabiliyor. Bir yönden bakınca çok güçlü bir işlemci, çok iyi bir pil ve geriye kalan konularda iPhone 14 ayarında bir şey sunuyor. Çoğu kişi kasıyor mu ve pili iyi mi sorularına göre cihaz aldığı için çok mantıklı oluyor.

Diğer yandan kamera veya statüsü ana odak olanlar var onlar kamerası daha iyi olan Pro serilerine yöneliyor.

Bende 16 var şuan ama 16e nin çıkacağını bilsem daha ucuza onu alırdım. Hem 20K ucuz hem pil daha iyi, kamera ve ada yerine çentik de o kadar önemli değil bana.

Hocam yarısını ailem ile bölüştüm çekin. bana düşen 20k civarı bir şey
anladım o zaman 128 lik 39.999 20 k düşüceksin 20k da takas vericen teli ne kalırsa kanaı ödeyecen

anladım o zaman 128 lik 39.999 20 k düşüceksin 20k da takas vericen teli ne kalırsa kanaı ödeyecen
Bakacağım, bakalım illa iphone olsun diye bir derdim yok kenarlarını her ne kadar beğenmesemde s24 ulltrada seçeneklerim arasında.

Bakacağım, bakalım illa iphone olsun diye bir derdim yok kenarlarını her ne kadar beğenmesemde s24 ulltrada seçeneklerim arasında.
oda olur iphone 15 diye konu açınca iphone istiyorsun diye düşündüm

Hocam elimde ki tek seçenek o diyeydi ama s24 ultra fiyatını görünce o da cazip geldi
İstediğin boyutla alakalı. Bana kimse Pro Max veya Ultra serisi gibi büyük cihazlar kullandıramaz mesela. 6.1 inç bile bazen büyük geliyor. Ama senin için büyük ekran avantaj ise S24U da düşünebilirsin. Sadece ekranı sorunluydu diye biliyorum o serinin.

İstediğin boyutla alakalı. Bana kimse Pro Max veya Ultra serisi gibi büyük cihazlar kullandıramaz mesela. 6.1 inç bile bazen büyük geliyor. Ama senin için büyük ekran avantaj ise S24U da düşünebilirsin. Sadece ekranı sorunluydu diye biliyorum o serinin.
Ekranında kumlanma mı vardı hocam?

Düz değil de pro veya pro max tavsiye ederim düz seriler oyuncak gibi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri