Yardım Cs 2 için kablosuz mouse önerisi

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
61
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar, güncel olarak razer viper mini kullanıyorum pençe şeklinde tutarak kullanmaya alışığım. Bu sebeple hafif ve küçük bir mouse arıyorum. Genel olarak cs oynuyorum. Ekteki modellerin pro olanı hoşuma gitti. Hepsiburada üzerinden almak istiyorum 400 tl kuponum mevcut olduğu için. Maksimum 4k hz de kullanırım 8k hz kullanacağımı düşünmüyorum .

Ekler

• 1000051006.webp
    1000051006.webp
    125.7 KB · Hit: 86
  • 1000051004.webp
    1000051004.webp
    181.8 KB · Hit: 84
Son düzenleme:
bataryası 400mah ve üzeri
60gr'dan daha hafif
sensörü paw3395 ve ya daha iyi olan,
2/4k dongle dahili olarak satılan,
MCU'su bilindik (nordic vb.)
switchleri bilindik ve iyi olan (kailh vb.),
adını arattığında kronik bir sorun görmediğin (bknz: mouse tekerleği)

EN ÖNEMLİSİ DE: shape'i elinin boyutuna ve tutuşuna uygun olan her mouse'u alabilirsin

bu özellikleri sağlayan mouse'lar kendi içlerinde malzeme kalitesine göre fiyatlandırılarak ayrışıyor

mesela attack shark'ın malzeme kalitesi mouse'da beni memnun etmemişti, belki seni eder
ama manyetik x65he pro klavyesi acayip hoşuma gitmişti

Son düzenleme:
60gr'dan daha hafif

EN ÖNEMLİSİ DE: shape'i elinin boyutuna ve tutuşuna uygun olan her mouse'u alabilirsin
Ben mouse işini pek bilmiyorum hocam üstteki ekte bıraktığım modellerin herhangi bir sorunu var mıdır? Veya sizin önerdiğiniz 2k ya kadar bir model var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60gr'dan daha hafif

Elimden geldiğince araştırma yapayım, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Ben mouse işini pek bilmiyorum hocam üstteki ekte bıraktığım modellerin herhangi bir sorunu var mıdır? Veya sizin önerdiğiniz 2k ya kadar bir model var mı?

Elimden geldiğince araştırma yapayım, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
illaki hepsiburadadan alacaksan Mchose A5 Ultra'ya bakabilirsin, sahi pençe tutuyorum demişsin sana uymayabilir

ATK'nin modellerine bakabilirsin

çok fazla önerilebilecek marka var ama attack shark bunlardan birisi değil mouse için maalesef

a9 al wraithten kafi

illaki hepsiburadadan alacaksan Mchose A5 Ultra'ya bakabilirsin, sahi pençe tutuyorum demişsin sana uymayabilir

ATK'nin modellerine bakabilirsin

çok fazla önerilebilecek marka var ama attack shark bunlardan birisi değil mouse için maalesef
Scrool tuşu sıkıntılıymış sanırım. Biraz bakınca çıktı.

a9 al wraithten kafi
Atk dragonfly a9 plus belki alabilirim hocam. Bakmıştım önceden fena model değil gibi.

Scrool tuşu sıkıntılıymış sanırım. Biraz bakınca çıktı.

Atk dragonfly a9 plus belki alabilirim hocam. Bakmıştım önceden fena model değil gibi.
sadece sensör değişiyor bence worth değil aradaki fiyat farkında a9 modelini kullanıyorum şuanda herhangi bir takılma falan yok 3395 se sensör yüzünden

Şu model hakkında bir fikriniz var mı? Sensör ve fiyat absürt gibi geldi

sadece sensör değişiyor bence worth değil aradaki fiyat farkında a9 modelini kullanıyorum şuanda herhangi bir takılma falan yok 3395 se sensör yüzünden
Değerlendireyim hocam onu da teşekkür ederim

Ekler

• 1000051008.webp
    1000051008.webp
    137.6 KB · Hit: 27
Merhaba arkadaşlar, güncel olarak razer viper mini kullanıyorum pençe şeklinde tutarak kullanmaya alışığım. Bu sebeple hafif ve küçük bir mouse arıyorum. Genel olarak cs oynuyorum. Ekteki modellerin pro olanı hoşuma gitti. Hepsiburada üzerinden almak istiyorum 400 tl kuponum mevcut olduğu için.
Herkes bunu alıyor övüyor diye bende almıştım diğer gün geri gönderdim hiç beğenmedim, şuan g502 kullanıyorum memnunum

Herkes bunu alıyor övüyor diye bende almıştım diğer gün geri gönderdim hiç beğenmedim, şuan g502 kullanıyorum memnunum
Kablo işi canımı sıkıyor bazen hocam bir de kasayı uzağa koymayı düşünüyorum o yüzden kablosuz bir cihaz önemli benim için. Yoksa razer viper mini bile işimi görüyor.

Kablo işi canımı sıkıyor bazen hocam bir de kasayı uzağa koymayı düşünüyorum o yüzden kablosuz bir cihaz önemli benim için. Yoksa razer viper mini bile işimi görüyor.
g502 nin kablosuz versiyonları hafif ya da daha ağır versiyonları da var tasarımı neredeyse mükemmel olduğu için adamlar aynı kasa üzerinden her türlü kullanıma uygun versiyonu çıkardılar

g502 nin kablosuz versiyonları hafif ya da daha ağır versiyonları da var tasarımı neredeyse mükemmel olduğu için adamlar aynı kasa üzerinden her türlü kullanıma uygun versiyonu çıkardılar
uzun yıllardır bilgisayar kullanıyorum farklı farklı maouse lar kullandım ama g502 ve bahsettiğim türevleri ile devam ederim bundan sonraki yaşamımda sanırım, hem simülasyon hem fps oyunlar oynadığım için biçilmez kaftan benim için fiyatı biraz tuzlu ama hakkını veriyor.

uzun yıllardır bilgisayar kullanıyorum farklı farklı maouse lar kullandım ama g502 ve bahsettiğim türevleri ile devam ederim bundan sonraki yaşamımda sanırım, hem simülasyon hem fps oyunlar oynadığım için biçilmez kaftan benim için fiyatı biraz tuzlu ama hakkını veriyor.
Kasa benim için çok büyük hocam. Pençe şeklinde tutmaya alıştım hafif ve minik tipte fareler kullanıyorum genel olarak. Yoksa kesinlikle güzel fare katılıyorum.

Geri