İşlemci Soğutucu Tercihi

Mahmut

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Ryzen R5 5600 işlemci kullanıyorum.
Soğutucu olarak 2000 TL civarı (biraz üstü olabilir) bütçem var.

Kule tipi hava soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı daha mantıklı olur?
Genelde oyun oynuyorum, çok ekstrem OC düşünmüyorum.
Benim için işimi görsün, serin ve sessiz çalışsın, uzun süre sorunsuz kullandıracak bir çözüm yeterli.

Bu bütçede model önerisi olan varsa sevinirim.

Zamanında Ryzen 5 7600 ile kullanmıştım bir problem çıkartmadı. İşimi görmüştü. İçerisinden de güzel bir termal macun çıkıyor. Ekstra masraf etmene gerek kalmaz.

Ryzen R5 5600 işlemci kullanıyorum.
Soğutucu olarak 2000 TL civarı (biraz üstü olabilir) bütçem var.

Kule tipi hava soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı daha mantıklı olur?
Genelde oyun oynuyorum, çok ekstrem OC düşünmüyorum.
Benim için işimi görsün, serin ve sessiz çalışsın, uzun süre sorunsuz kullandıracak bir çözüm yeterli.

Bu bütçede model önerisi olan varsa sevinirim.
trifact kanalında inceleme videosu var birçok soğutucunun karşılaştırıldığı videodan yardım alabilirsin

Zamanında Ryzen 5 7600 ile kullanmıştım bir problem çıkartmadı. İşimi görmüştü. İçerisinden de güzel bir termal macun çıkıyor. Ekstra masraf etmene gerek kalmaz.
Fiyatına göre en iyisi cidden. Ama sıvı soğutmaya yönelebilir bence

Yakın bir zamanda sistem yükseltmeyi düşünüyorsa şimdiden sıvı soğutma alsa mantıklı olur. Ileride yeni bişeyler almaya gerek kalmaz.
Öyle bir şey belirtseydi zaten ona göre bir ürün önerirdim.

Belitmemiş ama belirtmesine gerek de yok ben sadece mantıklı bir öneride bulundum. Gerek olmayabilir de dediğin gibi kendi bilir konu sahibinin
Belirtmesine gerek mi yok? Tamam dostum o zaman hemen abimize Asus ROG Ryujin önerelim belli mi olur belki birden 9950X3D gibi bir işlemciye geçer :D Şaka gibisiniz yemin ederim bir konuşmada son sözü siz söyleyemeyince nasılda kuduruyorsunuz sizin gibiler bitmek bilmedi.

Belirtmesine gerek mi yok? Tamam dostum o zaman hemen abimize Asus ROG Ryujin önerelim belli mi olur belki birden 9950X3D gibi bir işlemciye geçer :D Şaka gibisiniz yemin ederim bir konuşmada son sözü siz söyleyemeyince nasılda kuduruyorsunuz sizin gibiler bitmek bilmedi.
Ne diyon dayı ne atarlandın kendi kendine tersinden mi kalktın ne dedik aww.
Olay şu adam 2k bütçesi varmıs ileri yönelik olması icin sıvı soğutma alabilir dedim.

Nerenden cikardın o ryujini de atar gider yaptın sen durduk yere hele?
Herşeye bi sinir stres azcık okuduğunuzu anlayınn yaw şu önceki mesajlarımın neresinden bu tribe girmeyi başardın ona şaşırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,535
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri