Ticari kart hangi sitelerde kullanabilirim

Reaksiyon skoru
12
merhaba telefon alacağım ancak taksit ile yapacağım o yüzden ticari kart ile almaya karar verdim hangi sitelerden güvenle alışveriş yapabilirim istedğim model ip 15 yardımcı olursanız sevinirim kart axess

Axess ticari ile teknosadan peşin fiyatına 6 taksit almıştım.

çoğu yer 3 diyor ama sanırım fiyatına göre siz ne kadara aldınız acaba 3 diyorlar çünkü destekte kartta benden değil ona göre mağazaya gidip alacağım

merhaba telefon alacağım ancak taksit ile yapacağım o yüzden ticari kart ile almaya karar verdim hangi sitelerden güvenle alışveriş yapabilirim istedğim model ip 15 yardımcı olursanız sevinirim kart axess
Hepsiburada peşin fiyata 3 taksit yapıyordu herhalde, satıcı Hepsiburada olacak şekilde sepete ekleyip ödeme alanına kartı gir onay vermeden kaç taksit oluyor seçenekleri görürsün.

Teknosa da bazen peşin fiyata taksit yapıyor orada da aynı yöntemle dene.

kaldırdılar 2 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

troy mağazalarında 3 taksit oluyor ticari kartlara, vatan bilmiyorum teknosa ve media marrkt 2 taksit

hocam kusura bakmayın şimdi gördüm işim vardıda bunu alcağım ya https://www.teknosa.com/apple-iphon...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.15.4
Alttaki arkadaşın dediği gibi 2ye düşmüş hocam :( 2024 aralıkta 6 taksitli almıştım.

kaldırdılar 2 oldu

troy mağazalarında 3 taksit oluyor ticari kartlara, vatan bilmiyorum teknosa ve media marrkt 2 taksit
Vatan peşin 3 hocam.

Ekler

• Screenshot_20251218_170651_Teknosa.webp
    Screenshot_20251218_170651_Teknosa.webp
    13.4 KB · Hit: 10
Turkcell de yapıyor kendi sitesinde sanırım ama genel olarak hep 2 yada 3 tür. Aslında birkaç ay önce axess 4 tü teknosada ama düşürdüler işte. Eskiden daha iyiydi 12 ay güzeldi sonra 6 yaptılar sonra hep düşüş :D

Pttavm vade farksız 4 taksit yapıyor. Onun dışında n11 ve hepsiburada axess icin kabul edilebilir düzeyde 6 taksit yapıyor (%10 gibi bir vade farkı alıyordu). Başka bildiğiniz varsa beni de aydınlatırsaniz çok sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,456
Üyeler
186,738
Son üye
Aliioo
Geri