🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Hayırlı olsun hocam ram ve ssd için bence Amazon depoya bakın ara sıra ben ssd çektim uygun fiyatta sizde yakalarsanız iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nxzt daha kaliteli diye biliyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim yusuf hoca yardım edebilir diye düşünüyorum
@yusuf7878
Teşekkürler hocam ordan alsak sıkıntı çıkar diye korkuyorum.

Bedava.

Son 1 yılın en düşük fiyatı, Satıcı Amazon A tier kaliteli sessiz bir psu bu fiyatta bedava ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
https://docs.google.com/spreadsheet...5ekJVetTSjT0Aqfeqvi8c/htmlview#gid=1914212283
Kaynak: yusuf7878 hocam
msi 850 gold full moduler var geçmeye gerek var mı

Bugün rm850e atx3.1 aldım amazondan 6 taksit. Asus da sepetteydi hem fazla para vermiyim hem de atx3.1 olsun diye corsair tercih ettim. Şu an bu indirim beni huysuz etti 🥲
Aynı bağlantı değil mi 5070ti ile kullanacağım. 12 pinli ekran kartı kablosu var mı bunda

Çok kararsız kaldım beyler. 3 yıllık Corsair rm750 var, bir sıkıntım yok ama fiyat ateş ediyor.

Bir yanım gereksiz masraf diyor bir yanım 550w nereye kadar götürür diyor

1300w high power gold vardı aldım bi tane buna geçtim bakalım bu yaptığım ısraf neye yarayacak inş coilwhine falan yapmaz bu 1300w hp gold kaç paraya gider 2. el modular 3.0 pci

1300w high power gold vardı aldım bi tane buna geçtim bakalım bu yaptığım ısraf neye yarayacak inş coilwhine falan yapmaz bu 1300w hp gold kaç paraya gider 2. el modular 3.0 pci
Marka model ve kfg durumu nedir?Istanbul iciyseniz anlaşıp alabilirim

rog strix dışında 0 db fan özelliği olan psu var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri