Yardım Işlemci fanım ekran kartı soketini kapatıyor

Savoy

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar apu sistem kullanıyorum rtx5060 alacağım ama işlemci fanıma tam karşıdan hizalı baktığımda ekran kartına sürtecek gibi duruyor ne düşünüyorsunuz nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekler

arkadaşlar apu sistem kullanıyorum rtx5060 alacağım ama işlemci fanıma tam karşıdan hizalı baktığımda ekran kartına sürtecek gibi duruyor ne düşünüyorsunuz nasıl bir yol izlemeliyim?
ya cpu soğutucuyu ya da atx boyutunda anakarta geçeceksiniz. Yoksa ekran kartını takamazsınız. Riser kablo alırsanız dikey montaj yapabilirsiniz. Kasa destekliyorsa tabi.

ya cpu soğutucuyu ya da atx boyutunda anakarta geçeceksiniz. Yoksa ekran kartını takamazsınız. Riser kablo alırsanız dikey montaj yapabilirsiniz. Kasa destekliyorsa tabi.
Kasa desteklemesi nasıl oluyor ve riser kabloyu her anakart destekliyor mu? Beni bi aydınlatın hocam bilmiyorum

riser kablodan tam performans alabilir miyim peki fandan çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum

Her anakart riser kablo destekler ama kasanın dikey montaj aparatı olması gerekiyor. Dikey montaj desteği olup olmadığına kasanın sitesinden bakabilirsiniz.

genelde akvaryum kasalarda olur kasanın arka kısmına bak ekran kartının çıktığı bölüm dikineyse destekliyor demek arkadaşın dediği gibi ya anakart değiştireceksiniz ya da sıvı soğutucuya geçiş

Geri