🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Başta da dediğim gibi öyle inanılmaz fark yok.
Ha tabii ki de oled cok daha iyi ama tandem oled 10k daha pahalı.
Hocam biz 25 e aldık 6 taksit. Xiaomiyi de 6 taksit aldım ama, birinden birini iade edicem. Hangisi olur bilmiyorum. Gigabyte gayet güzel duruyor. Benim samsung g9 dan pek farklı değil ama, teknolojisi ne kadar ömürlü olur, sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Güvenli limanda durmak da aklımı çelmiyor değil. Bu arada gigabyte dual moda sahip sanırım. 2k 280 hz, 4k 120 hz.
IMG_8504.webp
IMG_8505.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler bence güzel fakat yine olede göre grimsi durmuyor değil ama daha az riskli indirim bitmeseydi iyiydi
İndirim hala devam ediyor. Hala düşünen varsa alabilir

Hocam biz 25 e aldık 6 taksit. Xiaomiyi de 6 taksit aldım ama, birinden birini iade edicem. Hangisi olur bilmiyorum. Gigabyte gayet güzel duruyor. Benim samsung g9 dan pek farklı değil ama, teknolojisi ne kadar ömürlü olur, sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Güvenli limanda durmak da aklımı çelmiyor değil. Bu arada gigabyte dual moda sahip sanırım. 2k 280 hz, 4k 120 hz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Dual mod nasıl çıkıyor hocam bende maks 2k çözünürlük var.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@Tayfunns upscale falan mı var?

Allah allah bende çıkmıyor nedense. Aslında kendi sayfasında bile yazmıyor dual mode vs. diye. Siz 4k ya alınca fark oluyor mu netlikte, yazılarda?
Keskinleşiyor, bazı detaylar kayboluyor. Boyutu %150 ye alıyorum öyle olunca. Oyunda denemedim ama.

kadehli fotoğrafta tam kadehin etrafında hafif blooming burdan gözüküyor rahatsız edip etmediği size kalmış
geyfurt fotosunda aşağı doğru akan su miniledde biraz koyu, oledde daha açık renk
kedili fotoğraf baya yakın çıkmış

zone düşük degilse muhtemelen minileddeki blooming çok rahatsız etmez diye düşünüyorum, fakat miniled 180 hz, oled 280 hz, bana kalırsa 180 hz metası çoktan bitti yeni monitör standardı 300 hz lere kadar çıkıyor, fiyat farkına bakmadan tüm seçim blooming, hz ve texture clarity kararına ait olmalı, çünkü renkler baya yakın, multimedya ağırlıklı kullanıyorsanız yada sürekli aktif kullanılacaksa oledde gene burn in riski olabilir, belirli süreli full screen uygulamalar için oled iyi, çok çok uzun kullanımda belki miniled daha risksiz olur

Keskinleşiyor, bazı detaylar kayboluyor. Boyutu %150 ye alıyorum öyle olunca. Oyunda denemedim ama.
Hocam bu arada xiaomi eski firmware sürümlü olan mı? Fark varmış sanırım.
kadehli fotoğrafta tam kadehin etrafında hafif blooming burdan gözüküyor rahatsız edip etmediği size kalmış
geyfurt fotosunda aşağı doğru akan su miniledde biraz koyu, oledde daha açık renk

zone düşük degilse muhtemelen minileddeki blooming çok rahatsız etmez diye düşünüyorum, fakat miniled 180 hz, oled 280 hz, bana kalırsa 180 hz metası çoktan bitti yeni monitör standardı 300 hz lere kadar çıkıyor, fiyat farkına bakmadan tüm seçim blooming, hz ve texture clarity kararına ait olmalı, çünkü renkler baya yakın, multimedya ağırlıklı kullanıyorsanız yada sürekli aktif kullanılacaksa oledde gene burn in riski olabilir, belirli süreli full screen uygulamalar için oled iyi, çok çok uzun kullanımda belki miniled daha risksiz olur
Elimde gigabyte tandem 280hz var valo oynarken hem 280 e hem 144 e düşürüp deniyorum çok aman aman akıcılık farkı yok. 180hz üstü bana kalırsa fantezi ki ben bu monitör gelene kadar 240hz üstü şart vs. diyordum kendime akıcılığa çok kaptırıyordum kendimi.

Objektif doğru yerlerere değinmişsiniz. Lakin çoğu kişi bu bütçelerde sıkıntı çıkarmayacak ürünlere yönelmek istiyor. Burada değinilen noktalar tabi ki önemli lakin, iki monitör arasındaki en büyük tercih sebebi yanma riski bence.

Geri