🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Anladım hocam peki oled monitörünü nasıl kullanıyorsun yanmasını önlemek için vs. yaptığın bir şey var mı?

arka plan siyah
windows veya mac ekran otomatik kapanma 5dk
taskbar gizle
zaten güncel oled monitörlerde bir ton koruma vardır sanıyorum. bu benim yeni aldığım oledde var mesela logo koruma piksel kaydırma vs...
devamlı hdr da masaüstü kullanmam ben olsam. arka ışığı kısarım çok güneş yoksa zaten en düşükte bile renkler ve detaylar kaybolmuyor oledde. bir de fişten hiç çekilmemeli belli bir saatten sonra oled kendini otomatik temizler kapalıyken ... ben yokken sistem değişmediyse.

Valla ben parlak ekranlara bakamıyorum gözüm yanıyor.
Ama görüyorum ya 0'da.
Görmesem zaten açıyorum 15-20'ye falan bazen.
Sıcaklık olarak Samsung'da yanıyordu.
Ama önemli olan arka panel plastik değil panel ısısı. Isıyi eşit dagitiyorsa sorun yoktur.
Tandem oledlerin isinmadigini senden öğrendim :D.
4k tandem oled çıkmadığı için çok ilgi alanımda değil.
Valla ben de bu monitörü kullanan 1-2 kişinin yorumlarını söyledim size ısınmıyor vs. yazmışlar ama gelince bende deneyeceğim. Valla biraz korkuyorum oled yanma olaylarından vs. ama gelsin bakalım yapamam dersem iade ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arka plan siyah
windows veya mac ekran otomatik kapanma 5dk
taskbar gizle
zaten güncel oled monitörlerde bir ton koruma vardır sanıyorum. bu benim yeni aldığım oledde var mesela logo koruma piksel kaydırma vs...
devamlı hdr da masaüstü kullanmam ben olsam. arka ışığı kısarım çok güneş yoksa zaten en düşükte bile renkler ve detaylar kaybolmuyor oledde. bir de fişten hiç çekilmemeli belli bir saatten sonra oled kendini otomatik temizler kapalıyken ... ben yokken sistem değişmediyse.
ben hdr falan pek kullanmam hocam ya onun dışında dediklerinizi yaparım bende.

Valla ben de bu monitörü kullanan 1-2 kişinin yorumlarını söyledim size ısınmıyor vs. yazmışlar ama gelince bende deneyeceğim. Valla biraz korkuyorum oled yanma olaylarından vs. ama gelsin bakalım yapamam dersem iade ederim.

ben hdr falan pek kullanmam hocam ya onun dışında dediklerinizi yaparım bende.

arka ışık 10 sdr

şu şekil kontrast ve canlı renk alıyorsun karanlık odada

1.webp

2 yıldir totalde
Woled mat
Woled glossy
Qd-oled mat
Qd-oled glossy kullandım.
1 aydır ise next miniled TV kullanıyorum.
Local dimming 128 falandı.
Oled ile hiçbir farkı yok bana göre miniledin. Gerek canlılık gerek siyah ekranlardaki siyahlar olsun.
Oled'in siyahlarina ve renklerine 10/10 dersek
Miniled'e 10/9 veririm.
Ben miniledi çok beğendim.
Mat panel Samsung oled alacağıma miniled monitör alırdım.
Ha size bir tavsiye kesinlikle mat panel oled almayın.
Mat panel oled canlılığı öldürüyor.
VALLAHİ GİGABYTE IN TANDEMİNİ ALDIK BAKALIM NASIL OLACAK

Öyle aman aman bir fark göremedim. Mini lede kayasım geldi.
al benden de o kadar. aklımı çelmiyor değil

Monitörü kapattıp açtığımda parlaklık sıfırlanmıyor bende
@halilbz

Son düzenleme:
Bu tandem dual mode a mı sahip? 2k 280 4k 120 hz olarak? Çünkü görüntü ayarları değişiyor windowstan @lahmacunustası

Geri