Yardım Param Güvende ile Alışverişte Dolandırılma Riski Var mı?

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
93
Arkadaşlar selam herkese. sahibinden laptop satıyorum 32 bintlye ve dün gece bir müşteri video istedi attım sonrasında param güvende ile almak istediğini belirtti tamam dedim mail adresimi istedi anlamadım neden ama söyledm ben de sonrasında bugün alacak mısın yazdım sadece param güvende ile alabilirim dedi bi sıkıntı yaşar mıyım gerildim teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar selam herkese. sahibinden laptop satıyorum 32 bintlye ve dün gece bir müşteri video istedi attım sonrasında param güvende ile almak istediğini belirtti tamam dedim mail adresimi istedi anlamadım neden ama söyledm ben de sonrasında bugün alacak mısın yazdım sadece param güvende ile alabilirim dedi bi sıkıntı yaşar mıyım gerildim teşekkürler şimdiden
sahte satıldı maili ve kargo numarası yollayacak büyük ihtimalle, yoksa mailini niye istesin :D

sen satıcısın ya hani, sana ürününüz satıldı gibi mail atacak onu diyom xd

Son düzenleme:
Atacağı linke bağlı hocam atarsa atın kontrol edelim ama sıkıntılı bir durum olabilir gibi geldi.

ne maili gelecek bana tam olarak bilgi verir misiniz

Satma hocam 2 bin aşağısına sat ama elden sat özellikle pahalı parçaları sahibinden param güvende ile satmayın bol bol hırsız dolandırıcı var platformda hemde kargo hırsızı her türlü zarara girihorsunuz alınacak risk değil adam 90 bin tl lik kamera satmış kargodayken başka birisi gidip o kargoyu şubeden alıp ortadan yok ediyor feci düzenek kurmuşlar her yer mağdur dolu.

Sahte site linki atacak sen oraya kart iban fln girecen ödeme gelecek diye uyutacak senin laptopa çökecek ondan sonra mahkemelerde gez dur facebookta çok görüyoruz bu durumları ilan numarasını ona atın uygulamadan alın diyin WhatsApptan fln engelleyecek sizi oltaya takılmadiginizi görünce

Büyük şehirdeyseniz elden satış yapmaya çalışın.Internette ise paramgüvende satıcıyı çok dara sokabiliyor.

sahibinden param güvende ile alınca alıcı parayı sahibinden içine ödeme yapıyor sahibinden parayı benim ibanıma gönderiyor

Get ile ürün satmayın. Dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek, sadece alıcıyı koruyan bir sistem.

get dediğiniz param güvende mi oluyor
Aynen sahibinden param güvende ile üründe satmayın 21 kez ürün sattım hepsi ufak tefek.Adam sana boş kutu olarak iade etse sahibindene hak iddaa edemiyon.Müşteri hizmetlerini aradığında git mahkemeye karar çıkarsa karşı tarafın bilgisini veririz mahkeme kararı ile diyorlar.Olaydan sıyrılıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri