🔥İndirim Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

merhabalar amazondan taksitle aldım pişman olmam umarım kullanan arkadaşlar varmı acaba forumda ,biraz araştırdım kartı ilk partilerde mevcut sanırım jel akma olayı ve bellekler biraz fazla ısnıyormus onuda samsung belleklerine geçmişler diye öğrendim artık gelince göreceğim

Son düzenleme:
merhabalar amazondan taksitle aldım pişman olmam umarım kullanan arkadaşlar varmı acaba forumda ,biraz araştırdım kartı ilk partilerde mevcut sanırım jel akma olayı ve bellekler biraz fazla ısnıyormus onuda samsung belleklerine geçmişler diye öğrendim artık gelince göreceğim
bende aynı şekilde aldım ama psu da lazım var mı önerin kral

tam bir model öneremeyeceğim ben corsair rm750e kullanıyorum önceki kartım 3060ti idi işlemcimde şuan 7800x3d yeterli olur diye düşünüyorum uygun taksitli varsa 850w aşagı alma derim

Gıgabyte 9070 XT cashback kampanyası ile 30.629 TL'ye geliyor. biraz geç açıklama giriyorum kusura bakmayın gigabayt ın cashback kampanyası nakit ödeme yapıyormuş ve bu kartta buna dahilmiş kampanya linkinide ekledim. 14 gün bekleyip nakit iade alınıyormuş.
Not yorumda okuduklarıma göre bu modelde pad akma soruınu varmış
Amazonda World, bonus axcess paraf karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor
tabilyon da taksit yok tek çekim hep
Kampanyada faydalanmak için Amazon, Tebilyon, İtopya veya İncehesap tan almak gerekiyormuş.
Amazon linki 33599tl

Tebilyon Linki 32999tl

kampanya linki

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Cashback sadece amd kartlarında mı geçerli yoksa NVIDIA kartlarında da geçerli mi

bu ne zaman düşmüş bu fiyata halen geçerli mi?

Han

risk e deymez 33 k verip aktımı akmadımı niye ugraşasın git adam gibi farklı model al geç aynı paraya dolu muadili var 33-35 bandına
Hangi marka alınmalı sizce pulse modeli iyi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Han

risk e deymez 33 k verip aktımı akmadımı niye ugraşasın git adam gibi farklı model al geç aynı paraya dolu muadili var 33-35 bandına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Han

Geri