🔥İndirim Apple iPhone 15 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 44,100.00 TL

bunu taksit varmış ilginç ama iphone 13 alınmaz
Kesinlikle katılıyorum arkadaş düşürdü bir kere telefon kafayı yedi servise gitti düzeldi geri geldi 2 3 gün sonra yine kafayı yedi.

10-15 kere denedim ama %10 bile gelmedi en fazla %5 tutturdum yapabilen var mı
10 düşük ihtimal de olsa geliyor ama 25in ihtimalini milyarda bir falan yapmışlar herhalde sırf oraya 25e kadar yazmak için koyulmuş gibi 😀

Bu arada Reederin iPhone satışlarında indirim kullanımı olayı bir hata olabilir ve Trendyol gibi değil bunlar iptali basar direkt özellikle %25 için diyorum.

10 düşük ihtimal de olsa geliyor ama 25in ihtimalini milyarda bir falan yapmışlar herhalde sırf oraya 25e kadar yazmak için koyulmuş gibi 😀

Bu arada Reederin iPhone satışlarında indirim kullanımı olayı bir hata olabilir ve Trendyol gibi değil bunlar iptali basar direkt özellikle %25 için diyorum.
Kac defa denedim 25 gelmiyor

reeder a girince kod çarkı geliyor yüzde 10 indirim kodu ile bu fiyata geliyor. Yüzde 25 indirim denk getirebilirseniz 35750tlye gelebilir ama 25 gelmiyor.

kullanılabilir yüzde 10 kod
PWLZDPTXK
PWLTX6AS2
5 sene önce a30 aldım zarzor biriktirdiğim parayla şimdi işsizim 1 senedir işe giriyimde telefon alıyım diyodum bu aralar teller ucuzladı işsisiz diye şansımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri