Çözüldü✓ AMD READON GÖRÜNTÜ TEKRARI SORUNU

BarisBey

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese selamlar öncelikle,

Birkaç gündür oyun içinde klip (Görüntü tekrarı) almaya çalıştığımda hata alıyorum. 10 gün önceye kadar böyle bir sorun yoktu yeni türedi. Aşağıya eklediğim resimdeki gibi görüntü tekrarı 30 Saniye olacak şekilde ayarlı. Kayıt klasörü de SSD içerisinde yer alıyor. Klip almaya çalıştığımda Kaydediliyor yazısı çıkıyor fakat herhangi bir kayıt olmuyor. Şöyle bir şey keşfettim, Kayıt mikrofonu ayarını devre dışı bırakırsam saniyeler içinde sorunsuz klip alıp kaydediyor. Ama etkin hale getirdiğimde az önce de dediğim gibi kaydediliyor yazıp hiçbir şey kaydetmiyor ya da (AÇIK OLMASINA RAĞMEN) Görüntü tekrarı kapalı yazıyor. Bu sorunun çözümü var mı ? Yardım ederseniz sevinirim

Ya da önerebileceğiniz başka klip alabileceğim harici bir program mevcut mudur ?

1766343960486.webp

Herkese selamlar öncelikle,

Birkaç gündür oyun içinde klip (Görüntü tekrarı) almaya çalıştığımda hata alıyorum. 10 gün önceye kadar böyle bir sorun yoktu yeni türedi. Aşağıya eklediğim resimdeki gibi görüntü tekrarı 30 Saniye olacak şekilde ayarlı. Kayıt klasörü de SSD içerisinde yer alıyor. Klip almaya çalıştığımda Kaydediliyor yazısı çıkıyor fakat herhangi bir kayıt olmuyor. Şöyle bir şey keşfettim, Kayıt mikrofonu ayarını devre dışı bırakırsam saniyeler içinde sorunsuz klip alıp kaydediyor. Ama etkin hale getirdiğimde az önce de dediğim gibi kaydediliyor yazıp hiçbir şey kaydetmiyor ya da (AÇIK OLMASINA RAĞMEN) Görüntü tekrarı kapalı yazıyor. Bu sorunun çözümü var mı ? Yardım ederseniz sevinirim

Ya da önerebileceğiniz başka klip alabileceğim harici bir program mevcut mudur ?

Alıntıyı görüntüle
AVC' yi HEVC yap ses kanallarını da Stereo çek dene bakalım kayıt alacak mı

AVC' yi HEVC yap ses kanallarını da Stereo çek dene bakalım kayıt alacak mı
Eyw hocam yorumun için o şekildeydi aslında ona rağmen almıyordu ama şimdi deneme yanılmayla saçma bir şekilde çözdüm. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa Ses ayarlarında mikronun içerisine girip ses iyileştirmelerini kapattığımda sorun çözüldü bende. Bu zaman kadar sorun olmayan şeyin yeni gelen güncellemelerle sorun olması da ayrı bir ironik :d hataları fixlemeleri gerekirken başka hatalar türetiyorlar

1766345388009.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,294
Üyeler
186,602
Son üye
Tetra4ien
Geri