Maximum 2.3m SUV- Sedane önerisi

rsa yyazılım g20 süperde işte şartlar el vermiyor o tarz araçlara , 5008 e zorladı şartlar beni. ds gurubu citroen peugeot ortak üretimi diye hatırlıyorum yanlış değilsem , psa gurubunun zirvesi . motor şanzıman zaten peugeot . Benim aklım kaldı vallaha sonraki hedefim 1.6 e-tense 4x4 300hp olanı.
Maalesef şartlar 🥲
Hayırlsı olsun da

Kafadan lafım yok arkadan çirkin Belitmeyi unutmuşum 😁😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

passata o kadar para bilemiyorum şahsen 2,0 diye okadar para vermektense hem büyük vs passat olacaksa
passat variantlaarda güzel 2020 üstü
2.0 Passat çok arabayı üzer ama

çogu araçta yok ama onlar biraz daha uzun sürebilir evet hybird ayrıca arac full elektrik degil
Ya hocam istememin bir diğer sebebi de hep karşıma çıkıyor bu araçlar hem güvensiz hemde kaza anında airbagleri açılmayan emniyet kemerleri sıkışan guven vermeyen arabalar yani Allah korusun bir kaza olsa ölme riski yüksek.

Ya hocam istememin bir diğer sebebi de hep karşıma çıkıyor bu araçlar hem güvensiz hemde kaza anında airbagleri açılmayan emniyet kemerleri sıkışan guven vermeyen arabalar yani Allah korusun bir kaza olsa ölme riski yüksek.
hep kötü düşünmeyin :) çoğu araç o konulardan gündem oluyor senin kafanda bir araç varmı

aynı modelin 3008 versiyonuna sahibim kesinlikle öneririm.
+olarak gece görüş sistemi var

Evet katılıyorum DS lerin tararımı vs güzel ama sorun vs varmı işte onu bilmiyorum açıkçası ben psa guruba fazla yakın değilim dah çok vw grubu ama vw grubu da pahalı
Şahsen bende o bütçe olsa yaşım 23
BMW g20 falan alırım bi yazılım devam 😁😁
Ama ilk tercihim motosiklet 😂
PSA grubundan araçlara sahibim.
ds7 crossback ve peugeot 3008
biri 1.5d 130hp
diğeri 1.6hybird 300hp
ikiside kendi fiyatında mükemmel makineler
ikisinde de ayrı ayrı 70k km tecrübem var. Daha tık demediler
bakımları zamanında yapılırsa çok sorunsuz makineler.

aynı modelin 3008 versiyonuna sahibim kesinlikle öneririm.
+olarak gece görüş sistemi var

PSA grubundan araçlara sahibim.
ds7 crossback ve peugeot 3008
biri 1.5d 130hp
diğeri 1.6hybird 300hp
ikiside kendi fiyatında mükemmel makineler
ikisinde de ayrı ayrı 70k km tecrübem var. Daha tık demediler
bakımları zamanında yapılırsa çok sorunsuz makineler.
Benimki gt de olsa elektrikli bagaj ve kablosuz şarj yok garip şekilde , araç anlatya da makam aracı olarak kullanılmış sanırım tam bilmiyorum o kısımları net anlatmadılar satarken. Gece görüşü olayını çok istemiştim , birtane ilan vardı kırmızı full deri koltuk , alcantara olan yerlerin ahşap olduğu , gece görüşü , arka eğlence paketi , fabrika çıkışı ön arka kayıt olan bir ilandı 10000tl yüzünden anlaşamadık ben aracı aldım 1 gün sonra ilan fiyatını 30k düşürdü satan kişi...

Benimki gt de olsa elektrikli bagaj ve kablosuz şarj yok garip şekilde , araç anlatya da makam aracı olarak kullanılmış sanırım tam bilmiyorum o kısımları net anlatmadılar satarken. Gece görüşü olayını çok istemiştim , birtane ilan vardı kırmızı full deri koltuk , alcantara olan yerlerin ahşap olduğu , gece görüşü , arka eğlence paketi , fabrika çıkışı ön arka kayıt olan bir ilandı 10000tl yüzünden anlaşamadık ben aracı aldım 1 gün sonra ilan fiyatını 30k düşürdü satan kişi...
Bende hepsi var + olarak dışta basamaklar var jantlarımda elmas alaşım. Full siyah değil krom+siyah renk

Geri