🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Reaksiyon skoru
198
Merhaba.

Az önce fark ettim, artık potansiyel bütçe dostu bir oled monitörümüz var. Şuan hali hazırda büyük bir indirim sayılmayabilir çünkü yeni listelenmiş fakat yine de uygun fiyatlı bir model olduğu için paylaşıyorum.

Parlaklık 200 nits'e düşürülmüş, yenileme hızı 180hz, ekranında yansıma önleyici kaplama var. Eklenirse öğrenci indirimi ile yok paraya alınabilir.

monitör standı çok kötü yani oled satıyorsun samsung iyice afallamış. Asansörlü bir stand koyma erinmişler.

Şu oled teknolojisi artık seri üretime geçmeli fiyatları ucuzlamalı, IPS den gerçekten soğudum gözlerim kanıyor. TN kullanırken solukluk yüzünden isyan ediyordum, IPS geçtim bu sefer de renk doygunluğu yerinde olduğu halde aşırı parlaklığı yüzünden siyahın tonundan yakınıyorum.

Şu oled teknolojisi artık seri üretime geçmeli fiyatları ucuzlamalı, IPS den gerçekten soğudum gözlerim kanıyor. TN kullanırken solukluk yüzünden isyan ediyordum, IPS geçtim bu sefer de renk doygunluğu yerinde olduğu halde aşırı parlaklığı yüzünden siyahın tonundan yakınıyorum.
Bu model aslında sizin istediğiniz şey için olumlu sinyal veriyor. Demek ki oled maliyetlerini düşürüp herkese satma gibi bir hedefi var Samsung'un. Bu paneli diğer üreticilere de dağıtırsa ilerde 180hz oled paneller ips'in yerini alabilir.

yurtdışında 360 dolara satılmış bu model. Bizde de 17k bandına falan gelse en azından. Bir de kaçıncı jenerasyon oled o bilgiyi bulamadım.

200nit çok düşük değil mi? Oledler icin yeterli bi parlaklık mı?

Parlaklık 200 nit mi xD

Samsungun 360 hz olan oledini kullanıyordum. Sonra sattım elimde olan msi g274qpx monitörden devam ediyırum. İlk zamanlar pek fark yok demiştim aralarında ama şu anki farkı anlatamam . Grafiklerde isterse 5090 ekran kartın olsun bunu gösterecek iyi bir monitör olmadıktan sonra bir anlamı olmadığını anladım . 4K Full ayarlardan 1080 piksel ayarlara düşmüş gibiyim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık 200 nit mi xD
Yerinde olsam bu monitörde parlaklığa takılmazdım. G60SD modelinde 250 nit parlaklık vardı HDR açık iken %15 parlaklıkta kullanıyordum HDR kapalı %20 falan nadİr olarak %25 parlaklıklara çıkara bildim.

200 cd/㎡ çok düşük değil mi?

Değil g60sd kullanıyorum maks parlaklık gözü yoruyor zaten

Sağa sola dönen masaya sabitlenen standlardan kullan zaten nort baou f80 bir daha standlı monitör kullanmazsın
Aynen öyle normal masaya koyup kullanmak imkansız geliyor şuanda bana :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri