sensörü ve switchi daha iyi ama hissedilecek bi fark yokA9 Ultra Max 2.0 ve A9 Ultimate arasında kaldım. Aradaki farkı vererek yükseltmek mantıklı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
a9 ultra maxta galiba mekanik switch var, pek önerilmiyoA9 Ultra Max 2.0 ve A9 Ultimate arasında kaldım. Aradaki farkı vererek yükseltmek mantıklı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Katılmıyorum hocam aksine en satılan ürünlere indirim yapmışlar ama indirim orda yazan kadar gerçekçi değil 50-100tl bişey indirim var.pek bir indirim göremedim satamadıklarına ya da zaten hak ettiği fiyatın üstünde olanlara ufak bir indirim yapmışlar
sensörü ve switchi daha iyi ama hissedilecek bi fark yok
Aslında ikisi arasındaki farklar sensörünün PAW 3395 Ultra'dan PAW 3950 Ultra'ya yükselmesi ve switchlerinin mekanikten optik switch'e geçmesi. Onun dışında aynı gördüğüm kadarıyla. Normalde Ultra Max 2.0 alacaktım 3k TL'ye ancak, indirimler ile birlikte Ultimate modeli de bütçeyi ufak esnetilip alınabilir bir hale getirdi.a9 ultra maxta galiba mekanik switch var, pek önerilmiyo
sensörden bence de farkedilecek bir fark yok ama mekanik switchte ilerde çift basma gibi sorunlar yaşaman olasıAslında ikisi arasındaki farklar sensörünün PAW 3395 Ultra'dan PAW 3950 Ultra'ya yükselmesi ve switchlerinin mekanikten optik switch'e geçmesi. Onun dışında aynı gördüğüm kadarıyla. Normalde Ultra Max 2.0 alacaktım 3k TL'ye ancak, indirimler ile birlikte Ultimate modeli de bütçeyi ufak esnetilip alınabilir bir hale getirdi.
Bu konuda ilerde de soru işaretleri yaşamamak adına Ultimate modelini satın aldım. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.sensörden bence de farkedilecek bir fark yok ama mekanik switchte ilerde çift basma gibi sorunlar yaşaman olası