🔥İndirim Wraith yıl başı indirimleri başladı!

Reveng

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
155
İndirimler başladı mouselerde bir sürü mouse indirime girmiş

pek bir indirim göremedim satamadıklarına ya da zaten hak ettiği fiyatın üstünde olanlara ufak bir indirim yapmışlar

Niye yıl sonu değil mesela

A9 Ultra Max 2.0 ve A9 Ultimate arasında kaldım. Aradaki farkı vererek yükseltmek mantıklı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

A9 Ultra Max 2.0 ve A9 Ultimate arasında kaldım. Aradaki farkı vererek yükseltmek mantıklı olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
sensörü ve switchi daha iyi ama hissedilecek bi fark yok

a9 ultra maxta galiba mekanik switch var, pek önerilmiyo

pek bir indirim göremedim satamadıklarına ya da zaten hak ettiği fiyatın üstünde olanlara ufak bir indirim yapmışlar
Katılmıyorum hocam aksine en satılan ürünlere indirim yapmışlar ama indirim orda yazan kadar gerçekçi değil 50-100tl bişey indirim var.

sensörü ve switchi daha iyi ama hissedilecek bi fark yok
a9 ultra maxta galiba mekanik switch var, pek önerilmiyo
Aslında ikisi arasındaki farklar sensörünün PAW 3395 Ultra'dan PAW 3950 Ultra'ya yükselmesi ve switchlerinin mekanikten optik switch'e geçmesi. Onun dışında aynı gördüğüm kadarıyla. Normalde Ultra Max 2.0 alacaktım 3k TL'ye ancak, indirimler ile birlikte Ultimate modeli de bütçeyi ufak esnetilip alınabilir bir hale getirdi.

eywallah türkiyede şu ürünleri satan en iyi markasınız ama yani fiyatlar indirim mi ya gerçekten? Ayrıca ürünün başına bişey geldiğinde garanti sürecinde çok yoruyosunuz insanı ve boktan sebeplerden dolayı garanti iptalleri ile karşılaşıyoruz.
Satılan ürünler kaliteli ama müşteri memnuniyeti destek ve garanti sürecinde itopya yı bile geçiyolar

Aslında ikisi arasındaki farklar sensörünün PAW 3395 Ultra'dan PAW 3950 Ultra'ya yükselmesi ve switchlerinin mekanikten optik switch'e geçmesi. Onun dışında aynı gördüğüm kadarıyla. Normalde Ultra Max 2.0 alacaktım 3k TL'ye ancak, indirimler ile birlikte Ultimate modeli de bütçeyi ufak esnetilip alınabilir bir hale getirdi.
sensörden bence de farkedilecek bir fark yok ama mekanik switchte ilerde çift basma gibi sorunlar yaşaman olası

sensörden bence de farkedilecek bir fark yok ama mekanik switchte ilerde çift basma gibi sorunlar yaşaman olası
Bu konuda ilerde de soru işaretleri yaşamamak adına Ultimate modelini satın aldım. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri