borsakaplanı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 47
9070xt düşünüyorum fakat hangi modeli almalıyım ve en ucuz hangi sitede bilmiyorum
Veya indiirme girecek var mı şuan sistem kurulu ve ben ekran kartı bakıyorum ikinci ele de yonelebilirim fark etmiyor9070xt düşünüyorum fakat hangi modeli almalıyım ve en ucuz hangi sitede bilmiyorum
Gigabyte olan geri ödeme ile 30 a geliyodu hocam amazonda sanırım öyle bir konu vardı bir araştırın istersenizVeya indiirme girecek var mı şuan sistem kurulu ve ben ekran kartı bakıyorum ikinci ele de yonelebilirim fark etmiyor
Bilgim yok hocamGigabyte olan geri ödeme ile 30 a geliyodu hocam amazonda sanırım öyle bir konu vardı bir araştırın isterseniz
Stoğu bitmişGigabyte olan geri ödeme ile 30 a geliyodu hocam amazonda sanırım öyle bir konu vardı bir araştırın isterseniz
Araştırın 27 sinde bitecekti sanırım öyle 30 a denk geliyor diğer türkü 33 ten aşağıda yok galibaBilgim yok hocam
Girmez mi indirimeAraştırın 27 sinde bitecekti sanırım öyle 30 a denk geliyor diğer türkü 33 ten aşağıda yok galiba
5070 sattım zaten daha yeni 9070xt alma planım varo paraya alabileceğim en iyi ekran kartı 28-33k aralığında 4070s ve 5070 olduğundan, ikinci el 4070s aldım, 1 sene garantisi var
2026 da indirim yerine bindirim olacak benceGirmez mi indirime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5070 sattım zaten daha yeni 9070xt alma planım var
hocam 34'e çıkarsanız asus prime veya xfx swift modelleri güzel. hele swift var ya off. kafam kadar soğutma bloğu var fanlar 1100rpm'de kartı çok rahat soğutuyor (kaynak: hardware unboxed) konusu da vardı geçen bu forumda. orda da 1300 rpm'den azda 80 derece vram ve hotspot, 65 derece gpu veriyordu. (VRM'ler ısınabilir)Girmez mi indirime
5070 sattım zaten daha yeni 9070xt alma planım var
34e var amazonda alayım mı xfxhocam 34'e çıkarsanız asus prime veya xfx swift modelleri güzel. hele swift var ya off. kafam kadar soğutma bloğu var fanlar 1100rpm'de kartı çok rahat soğutuyor (kaynak: hardware unboxed) konusu da vardı geçen bu forumda. orda da 1300 rpm'den azda 80 derece vram ve hotspot, 65 derece gpu veriyordu. (VRM'ler ısınabilir)
Ben yılbaşından önce almaya calisicam xfx soğutması iyi diye okuyorum sürekli34e var amazonda alayım mı xfx
Hatta bugün Bi konu vardı bir arkadaşın deneyimlerini paylaşmıştıBen yılbaşından önce almaya calisicam xfx soğutması iyi diye okuyorum sürekli
Yılbaşı indirimi gelmez mi hocam gelmez diyorsan alacağım şimdiBen yılbaşından önce almaya calisicam xfx soğutması iyi diye okuyorum sürekli
29500e sahibindende biri sıfır satıyor bilgisayarcı ondan alsam sorun olurmu gigabyte oc modeli hangisi daha iyi olurBen yılbaşından önce almaya calisicam xfx soğutması iyi diye okuyorum sürekli
Hatta bugün Bi konu vardı bir arkadaşın deneyimlerini paylaşmıştı