9070 XT EKRAN KARTLI PC ÖNERİSİ

boş ver hocam izleme o elemanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt tuf modeli 500w gören var forumda
500 W mı ben 370 W falan maks 470 görüyordur dedim 500 çok değilmi hocam

Şu başlığa bak sponsor alınca ne oluyor
Alıntıyı görüntüle

Ben baya bir şey yazmıştım 8gb vram olayı ile ilgili bunu savunan koyun da çok
8 GB vram devri bitmiştir bence en az 12 GB gerek oda yakında biter gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
500 W mı ben 370 W falan maks 470 görüyordur dedim 500 çok değilmi hocam
o arkadaş ayarlarıyla oynamıştı normalde böyle değil ama tuf diğerlerine göre bir tık yüksek yine de
5070ti almanın çok daha fazla avantajı var zaten
aradaki fiyat farkı uzun vadede watttan dolayı kapanacak zaten

Şu başlığa bak sponsor alınca ne oluyor
Alıntıyı görüntüle

Ben baya bir şey yazmıştım 8gb vram olayı ile ilgili bunu savunan koyun da çok
8 gb olayında adam gayet haklı , bütçe ye göre bir ekran kartı alıyorsun sonuçta 8 gb bütçeye göre nvidia kart üretiyor . Alıp almamak tüketiciyi bağlar . herkes 4k oyunculuk yapıyor sanki anlamış değilim . çoğu kişi rekabetçi oyun oynuyor onlarda 1080p de oynanılıyor . dota 2 cs lol filan . 2k ve 4k alacak adam zaten 8gb kart almaz . Rekabetci oyunlarda 1080 halen avantaj

8 gb olayında adam gayet haklı , bütçe ye göre bir ekran kartı alıyorsun sonuçta 8 gb bütçeye göre nvidia kart üretiyor . Alıp almamak tüketiciyi bağlar . herkes 4k oyunculuk yapıyor sanki anlamış değilim . çoğu kişi rekabetçi oyun oynuyor onlarda 1080p de oynanılıyor . dota 2 cs lol filan . 2k ve 4k alacak adam zaten 8gb kart almaz . Rekabetci oyunlarda 1080 halen avantaj
Haklı değil.
cs2 2k max
sistemin kaldırıyorsa neden yüksekte oynamasın ?
1765914522414.webp

bf6 1080p max 10gb kullanıyor
nvidia enayi avlamak için böyle yapıyor sizler de düşüyorsunuz ve savunuyorsunuz

Haklı değil.
cs2 2k max
Alıntıyı görüntüle
nvidia enayi avlamak için böyle yapıyor sizler de düşüyorsunuz ve savunuyorsunuz
Katılıyorum bencede bütçesini düşünenin nvdia ile işi olmaz ztn 9060 XT yada 9070 XT alır işine bakar onu düşünen insan en az 12 GB vram olmasını düşünüyorum bence

• Beğen
Haklı değil.
cs2 2k max
Alıntıyı görüntüle
cs2 oynayan adam niye 2k oynasın , şaka ise komik değilse daha komik . Adamlar karakterlerin daha büyük görünmesi daha fazla fps ve alışkanlıktan dolayı düşük çözünürlükte oynuyor . Cs2 oyuncuların neredeyse yarısından çoğu 1280x960 oynuyor . 2k ne alaka hala anlamadım .2k da cs2 oynamak daha da zorlaştırır .

cs2 oynayan adam niye 2k oynasın , şaka ise komik değilse daha komik . Adamlar karakterlerin daha büyük görünmesi daha fazla fps ve alışkanlıktan dolayı düşük çözünürlükte oynuyor . Cs2 oyuncuların neredeyse yarısından çoğu 1280x960 oynuyor . 2k ne alaka hala anlamadım .2k da cs2 oynamak daha da zorlaştırır .
Yeni sistemdeki monitör 27 inçe geçince 1280 1024 çamur gibi geldi 2k kullandım şu anda da 1920 1440 4 3 oynuyorum 1280 1024ün daha çok pikselliisi gibi vram aynı. Train mapşnde 12gb bile gördüm .

2026 ya girecegiz hala 8 gb bellek muhabbeti yapılıyor yetersiz oglu yetersiz artık

Yeni sistemdeki monitör 27 inçe geçince 1280 1024 çamur gibi geldi 2k kullandım şu anda da 1920 1440 4 3 oynuyorum 1280 1024ün daha çok pikselliisi gibi vram aynı. Train mapşnde 12gb bile gördüm .
eee :) cs 2 yi gidip 2k da oynadığını söyleyen sensin . cidden baya güldüm buna .Tüketicinin bütçesine göre firmalar üretiyor yoksa herkes gidip rtx 5090 almak ister :) ama yine işin sonunda cs2 de daha iyi deniyim için millet hala 4:3 oynayarak oynuyor :)

• Hahaha
Katılıyorum bencede bütçesini düşünenin nvdia ile işi olmaz ztn 9060 XT yada 9070 XT alır işine bakar onu düşünen insan en az 12 GB vram olmasını düşünüyorum bence
sanada tavsiyem haftaya yılbaşı haftasına girmiş olucaz hemen sistemini çek

eee :) cs 2 yi gidip 2k da oynadığını söyleyen sensin . cidden baya güldüm buna .Tüketicinin bütçesine göre firmalar üretiyor yoksa herkes gidip rtx 5090 almak ister :) ama yine işin sonunda cs2 de daha iyi deniyim için millet hala 4:3 oynayarak oynuyor :)
Denemek için 2k kullandım sonra 1920 1440 geçtim vramde bir fark olmadı. 2knın 4:3 olanı gibi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,619
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri