🔥İndirim Ugreen CAT6 Flat Kablo 10 Metre 351 TL

Mahalle elektrikçilerinde daha uyguna bulabilirsiniz. 15mt cat6 250tl ye aldım gecen ay

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Mahalle elektrikçilerinde daha uyguna bulabilirsiniz. 15mt cat6 250tl ye aldım gecen ay
daha pahalıya satıyorlar. Metresine 16 17 lira ödemişsin.
bunun yerine https://amzn.eu/d/3kC1vTZ bunu öneririm. 1000 mbps internet kullanıyorum 950 960 gayet rahat veriyor. Marka takıntınız olmasın bu ara indirim yok fiyatlar hep bu tutarlarda...

daha pahalıya satıyorlar. Metresine 16 17 lira ödemişsin.

bunun yerine https://amzn.eu/d/3kC1vTZ bunu öneririm. 1000 mbps internet kullanıyorum 950 960 gayet rahat veriyor. Marka takıntınız olmasın bu ara indirim yok fiyatlar hep bu tutarlarda...
fiyat iyide rengi çok kötüymüş, süpürgelik üzerinde çok kötü sırıtır :D

Türknet gigafiber 1000 / 1000 kullanıyorum kablom ugreen kaç senedir taş 0 sıkıntı

Rezil mahalle esnafına para kazandıracağıma gider amazona domalırım daha iyi. İşin şakası tuvalet kağıdında bile en az %50 üzerine koyup satan adamlar nasıl daha ucuza satıyor ?

Rezil mahalle esnafına para kazandıracağıma gider amazona domalırım daha iyi. İşin şakası tuvalet kağıdında bile en az %50 üzerine koyup satan adamlar nasıl daha ucuza satıyor ?
Toptan geldiği için daha ucuz olabiliyor elektrikçilerde. Kendileri çakıyor RJ45 ucu.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu önerdiğinin tam 10 metre olanı var mı hocam

Flat kablo görüntü açısından da çok iyi oluyor. Ben de bunun Cat7 versiyonunu geçenlerde almıştım. Eski gri kablo hem uzundu hem bilgisayara giriş kısmının sabitleyicisi kırılmıştı (kedim arada değince internet gidiyordu, oraya değince ona doğru dönmemden dolayı sürekli interneti kesiyordu) hem de kapı arasına takılıyor veya kedilerim bazen koşarken sürüklüyordu. Flat olması bu takılma vb. sorunlarını ortadan kaldırdı.

Bana 8 metre bile bir tık fazla geldi. Depozitosundan dolayı bir tık pahalı kalıyor.

Ayrıca elektrikçiden alınan kabloların uçları çok iyi olmuyor. Bu tarz kaliteli markalarda internet, şarj kablosu bile fark ediyor. Cihaza takarken çok iyi kilitliyor. Tabii bunlar da zamanla aşınıyor. Ama elektrikçiden aldığınız kablonun ucu hep aşınmış hali gibi oluyor.

Keenetic modemim var, altyapım da 71 civarıydı, modem arayüzünde 93-94 verebiliyor gibi gösteriyordu. Netspeed yapmadıysa ve modemin kendi yükseltmesi varsa bilemeyeceğim ama hızım şu an 92 civarına sabit. Ama tabii malum altyapıdan dolayı 85-88 civarı rahat alıyorum. Video izlerken bir tık o civarı gördüğüm oldu. Kablo mu etki etti yoksa Türk Telekom altyapıları mı iyileştirdi bilmiyorum. Binaya Turkcell fiber çekmişti. Ama malum sansür, gecikme vb. değerlerinden dolayı fiber yerine VDSL kalmayı tercih ettim. Sansüronline saçmalıkları fiberden bile uzak tutacak durumda yani.

Ama kesinlikle yok aynı kablo elektrikçide var yorumuna katılmıyorum. Bir ürün alırken mümkünse en ucuzundan uzak durmak gerekiyor. Keenetic bir modem ve güzel bir kablo almanızı şiddetle öneririm. Modem özellikle firma şartlamıyorsa (şart koşanları da atlama yöntemleri var) Keenetic yazılımı istikrar sağlıyor ve gecikmeyi alabileceğiniz en iyi düzeye çekiyor.

Ben ayrıca kedim kablolara zarar veriyor diyenlere naylon kaplama kablo öneririm. Biraz araştırmanız lazım çoğu yurt dışından geldiğinden Amazon çok satan vb. pek denk gelmeyebilirsiniz. Flat naylon örgü versiyonları da var.

Son düzenleme:
Esnaf ucuza satmıyor linkteki ürün pahalı. Cat6 o kadar pahalı bişey değil arkadaşlar.

Geri