Tüm Avengers serisi bana boş geliyor; belki de çizgi roman okumadığım içindirGenel olarak Marvel'ın bir heyecanı kalmadı ya![]()
Güzel filmler vardı ya, Endgame'den sonra milklemek için devam ettiler, oradan sonrası çok bozdu. Çizgi roman kitlesi bambaşka bir kitle.Tüm Avengers serisi bana boş geliyor; belki de çizgi roman okumadığım içindir
Endgame kadar yine izlene bilir seviye de film çıkartıyorlardı her birini 1 kez izlemişimdir ondan sonra çıkanları genel de yarıda kapatmışımdırGüzel filmler vardı ya, Endgame'den sonra milklemek için devam ettiler, oradan sonrası çok bozdu. Çizgi roman kitlesi bambaşka bir kitle.
Büyük filmlerin hâlâ heyecanı var bence. Gereksiz kahramanlar için, çocuklara hitap eden filmler çıkarmaları kötü oldu sadece.Genel olarak Marvel'ın bir heyecanı kalmadı ya![]()
Günümüzde büyük bütçeli, efekt dolu filmler o kadar çoğaldı ki, eskisi gibi heyecanlanamıyorum.
Eskiden Transformers ya da Avengers falan denince sinemalar dolup taşardı, şimdi hiç heyecan uyandırmıyor.
Mesela Avengers: Doomsday şu an ücretsiz olarak sadece 1 günlüğüne paylaşılıp sonra silinse ve “2 yıl boyunca bir daha göremeyeceksiniz” dense, açıp bakmaya bile üşenirim.
Sizde de böyle mi, yoksa sadece bende mi![]()
Son yıllarda hep böyle maalesef. Öyle çok heyecanlandım dediğim bir şey yok. Yıllardır ne film çıkmış diye bile bakmıyordum, geçen operatör bedava bilet verdi sırf onun için girip vizyonda ne var neler çıkacakmış diye baktım.Günümüzde büyük bütçeli, efekt dolu filmler o kadar çoğaldı ki, eskisi gibi heyecanlanamıyorum.
Eskiden Transformers ya da Avengers falan denince sinemalar dolup taşardı, şimdi hiç heyecan uyandırmıyor.
Mesela Avengers: Doomsday şu an ücretsiz olarak sadece 1 günlüğüne paylaşılıp sonra silinse ve “2 yıl boyunca bir daha göremeyeceksiniz” dense, açıp bakmaya bile üşenirim.
Sizde de böyle mi, yoksa sadece bende mi![]()
O değil de bu yıl sinema açısından dolu dolu geçecek heee, bu sene katalog güzelMarvel filmlerinin tabii ki de heyecanı var çünkü başka seçeneğimiz yokilk defa duyduğumuz türk korku filmi serisinin 5. sini mi izlemeye gideceğiz? Yaptığımız yola verdiğimiz bilet parasına değmez. Eve orta seviye ekipmanlarla bile çoğu sinema salonundan kaliteli bir ortam kurabiliriz üstüne evdeyiz ve tek bilet ücretine 1 aylık üyelik alıyoruz.
Kısacası Marvel, sinemaya gitmeyi değer kılan tek şey olabilir. Böyle büyük filmler yılda toplasan 2 kere anca geliyordur. (f1 de güzeldi yalan yok)