Marvel'dan Avengers: Doomsday Paylaşımı !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,696
Marvel, Avengers: Doomsday filminden yaptığı paylaşımla Steve Rogers'ın (Kaptan Amerika) geri geleceğini duyurdu !🔥

Film herhangi bir kahraman filmi gibi duruyor :D gram heycanım yok

Tüm Avengers serisi bana boş geliyor; belki de çizgi roman okumadığım içindir
Güzel filmler vardı ya, Endgame'den sonra milklemek için devam ettiler, oradan sonrası çok bozdu. Çizgi roman kitlesi bambaşka bir kitle.

İyice .okunu çıkarttılar artık...

Güzel filmler vardı ya, Endgame'den sonra milklemek için devam ettiler, oradan sonrası çok bozdu. Çizgi roman kitlesi bambaşka bir kitle.
Endgame kadar yine izlene bilir seviye de film çıkartıyorlardı her birini 1 kez izlemişimdir ondan sonra çıkanları genel de yarıda kapatmışımdır :D

Genel olarak Marvel'ın bir heyecanı kalmadı ya :D
Büyük filmlerin hâlâ heyecanı var bence. Gereksiz kahramanlar için, çocuklara hitap eden filmler çıkarmaları kötü oldu sadece.

Günümüzde büyük bütçeli, efekt dolu filmler o kadar çoğaldı ki, eskisi gibi heyecanlanamıyorum.

Eskiden Transformers ya da Avengers falan denince sinemalar dolup taşardı, şimdi hiç heyecan uyandırmıyor.

Mesela Avengers: Doomsday şu an ücretsiz olarak sadece 1 günlüğüne paylaşılıp sonra silinse ve “2 yıl boyunca bir daha göremeyeceksiniz” dense, açıp bakmaya bile üşenirim.

Sizde de böyle mi, yoksa sadece bende mi ❓

Günümüzde büyük bütçeli, efekt dolu filmler o kadar çoğaldı ki, eskisi gibi heyecanlanamıyorum.

Eskiden Transformers ya da Avengers falan denince sinemalar dolup taşardı, şimdi hiç heyecan uyandırmıyor.

Mesela Avengers: Doomsday şu an ücretsiz olarak sadece 1 günlüğüne paylaşılıp sonra silinse ve “2 yıl boyunca bir daha göremeyeceksiniz” dense, açıp bakmaya bile üşenirim.

Film kültürüm pek yok. Marvel yapımlarını beğeniyordum ve sırf bunun için Disney + almıştım. Sonra merakım kalmadı. Geçen sene üyeliği yeniletmedim.

Son yıllarda hep böyle maalesef. Öyle çok heyecanlandım dediğim bir şey yok. Yıllardır ne film çıkmış diye bile bakmıyordum, geçen operatör bedava bilet verdi sırf onun için girip vizyonda ne var neler çıkacakmış diye baktım.

Avangers fragmanı yayınlanacak diye sinemaya gidenler falan varmış o heyecan seviyesi biraz olsa fena olmaz ama 😅

Marvel filmlerinin tabii ki de heyecanı var çünkü başka seçeneğimiz yok :D ilk defa duyduğumuz türk korku filmi serisinin 5. sini mi izlemeye gideceğiz? Yaptığımız yola verdiğimiz bilet parasına değmez. Eve orta seviye ekipmanlarla bile çoğu sinema salonundan kaliteli bir ortam kurabiliriz üstüne evdeyiz ve tek bilet ücretine 1 aylık üyelik alıyoruz.
Kısacası Marvel, sinemaya gitmeyi değer kılan tek şey olabilir. Böyle büyük filmler yılda toplasan 2 kere anca geliyordur. (f1 de güzeldi yalan yok)

Marvel filmlerinin tabii ki de heyecanı var çünkü başka seçeneğimiz yok :D ilk defa duyduğumuz türk korku filmi serisinin 5. sini mi izlemeye gideceğiz? Yaptığımız yola verdiğimiz bilet parasına değmez. Eve orta seviye ekipmanlarla bile çoğu sinema salonundan kaliteli bir ortam kurabiliriz üstüne evdeyiz ve tek bilet ücretine 1 aylık üyelik alıyoruz.
Kısacası Marvel, sinemaya gitmeyi değer kılan tek şey olabilir. Böyle büyük filmler yılda toplasan 2 kere anca geliyordur. (f1 de güzeldi yalan yok)
O değil de bu yıl sinema açısından dolu dolu geçecek heee, bu sene katalog güzel 👌

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri