Bilgisayarım ne kadar eder?

Bütün parçalar garantilidir
Ryzen 7 9700x 1 senelik
Msi b850 edge ti wifi beyaz 1 aylık
Xpg lancer dual 16x2 32 gb beyaz 6000 cl30 6 aylık
Corsair 3500x rm850e bundle kasa psu 2 aylık
Arctic liquid freezer 3 360 pro beyaz 3 aylık
Msi m560 1 tb gen5 ssd
Patriot viper vp4300 2 tb gen4 ssd
Palit gaming pro s rtx 5070 ti 3 aylık ekran kartı
Su sistemi nasil satiyorsunuz hocam suan altin degerunde bir sistem. Aynisini toplamak isteseniz bile toplayamazsiniz oyle pahali bir sistem. Ihtiyac varsa mecbur ama satmamaniz sizin icin iyi olurdu

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Sağolun. Teşekkür ederim. Zaman ayırdınız.
sarı siteden koy 90'a alan olur bence bu piyasada, max 85 e düşersin. 80 e şu anda anca 9070 xt diziyorsun, senin parçalar da kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvidia üretimi %40 kıstı zaten daha da artar fiyatı bu saatten sonra. + ramleri de kart üreticileri takıyor.

Su sistemi nasil satiyorsunuz hocam suan altin degerunde bir sistem. Aynisini toplamak isteseniz bile toplayamazsiniz oyle pahali bir sistem. Ihtiyac varsa mecbur ama satmamaniz sizin icin iyi olurdu
Acelem yok aslın da çok fazla geçmiyorum duracağına satayım dedim bekleyeyim bir müddet olmadı

mantıklı olan hareket satmamak, sistemi yükseltmekse amaç daha iyi bir işlemci ve ekran kartı koyulabilir.

mantıklı olan hareket satmamak, sistemi yükseltmekse amaç daha iyi bir işlemci ve ekran kartı koyulabilir.
9800x3d konulur onun dışında ekran kartı soğutması çok iyi 5080 koysam ne olacak oyun için aşırı yeterli ekran kartı kim ne diyor bu ekran kartı ile ilgili anlamıyorum oyunlardaki ıaı değerlerini mi paylaşayım inanın çok memnunum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
9800x3d konulur onun dışında ekran kartı soğutması çok iyi 5080 koysam ne olacak oyun için aşırı yeterli ekran kartı kim ne diyor bu ekran kartı ile ilgili anlamıyorum oyunlardaki ıaı değerlerini mi paylaşayım inanın çok memnunum

9950x3d koy 4-5 sene arkana bakmazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,326
Üyeler
187,027
Son üye
frostybite
Geri