AOC 27" Q27G4ZR 260Hz IPS 2K Monitör 11599 TL Seçili kartlara Peşin 9 Taksit Fırsatı

hocam asusun renk derinliği sayısı kontrast oranı vs daha yüksek aoc nasıl görüntü olarak iyi geldi size ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konudan alakasız bir şey sormak istiyorum . epeydeki yazan renk değerleri ile burdakiler farklı görünüyor bu normal mi ? benmi farklı bir özelliğe bakıyorum ?
Alıntıyı görüntüle
Epey sitesi, orjinal sitesindeki değeri baz alıyor ki orada yazanlarla doğru, testte ise yakın değerler çıkmış DCI-P3 kapsamı 95.2 yazmasına karşın 93.3 çıkmış oldukça yakın ve benzer değerler

Ben de a q27g4zr aldım. Ölü piksel veya farklı problem yaşayan var mı

hocam asusun renk derinliği sayısı kontrast oranı vs daha yüksek aoc nasıl görüntü olarak iyi geldi size ?

hocam konudan alakasız bir şey sormak istiyorum . epeydeki yazan renk değerleri ile burdakiler farklı görünüyor bu normal mi ? benmi farklı bir özelliğe bakıyorum ?
Alıntıyı görüntüle
Bak arkadaşın attığı ss'e bak.

Yani aynı parayı 260 Hz varken Asus niye alasın nereden baksan aoc alinir

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
önerdiğin renk ayarı var mı monitör de hocam

önerdiğin renk ayarı var mı monitör de hocam
hocam renk kontrast doygunluk sıcaklıklığı falan bunlar kişiden kişiye değişir nasıl daha iyi olduğu . bende zaten normal tarayıcıda takılırken ve oyun oynarken farklı ayarları kullanıyorum istersen paylaşabilirim ama onlarıda

hocam renk kontrast doygunluk sıcaklıklığı falan bunlar kişiden kişiye değişir nasıl daha iyi olduğu . bende zaten normal tarayıcıda takılırken ve oyun oynarken farklı ayarları kullanıyorum istersen paylaşabilirim ama onlarıda
aoc dan geçtim renkleri baya değişik geldi hocam paylaşırsan sevinirim

aoc dan geçtim renkleri baya değişik geldi hocam paylaşırsan sevinirim
1766162977464.webp

1766162996602.webp

yukarıdaki oyun oynarken / ayrıca tuşlarla ayaryapmaya üşeniyorsan programını indir ben oyuna girmeden burdan ayarlıyorum

sağ olasın hocam programı da indireyim inceleyeceğim.

hocam parlaklık4 nasıl kullanıyorsun

Monitörü satın aldım bugün elime ulaştı deneyim açısından monitörü beğendim renk canlılığı da çok iyi ışık sızması testi yapayım dedim sol alt köşe ile sağ alt köşe de ufak bir ışık sızması var sanırım normal midir? ilerleyen zamanlar da sıkıntı v.s yaşatır mı?
ölü piksel çıkmadı.
Parlaklık %100'de

WhatsApp Image 2025-12-24 at 04.08.23.webp

Ben de a q27g4zr aldım. Ölü piksel veya farklı problem yaşayan var mı
hocam ben aynı monitörü 2-3 ay önce sinerjiden aldım ölü piksel çıktı mail ile talep açıp onlara kargoladım direk yeni ürün gönderdiler toplam süreç 3 gün falan sürdü hatta yeni ürünü açıp kendilerinin test etmelerini rica ettim sağolsunlar kırmadılar bi problem yaşamadım

Monitörü satın aldım bugün elime ulaştı deneyim açısından monitörü beğendim renk canlılığı da çok iyi ışık sızması testi yapayım dedim sol alt köşe ile sağ alt köşe de ufak bir ışık sızması var sanırım normal midir? ilerleyen zamanlar da sıkıntı v.s yaşatır mı?
ölü piksel çıkmadı.
Parlaklık %100'de

Alıntıyı görüntüle
Konuyla alakalı degisim e gonderilirmi sizce

ölü piksel çıkmadı.
Parlaklık %100'de

Alıntıyı görüntüle
Telefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle gözüktü sorun olur diye düşünme.

Geri