AOC 27" Q27G4ZR 260Hz IPS 2K Monitör 10999 TL Seçili kartlara Peşin 9 Taksit Fırsatı

Alma sürecindeyim çok kararsız kaldım 😀 2k 240hz monitör arıyorum bu monitöre karar vericem gibi ama alternatifi var mı

Telefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle gözüktü sorun olur diye düşünme.
Yani uzaktan bakınca bariz belli oluyor sinerjide garantiye mi göndermek mantıklı sizce iade mi edilmeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide ekstra olarak değişim mi olur?

ben kullanıyorum, bu firmadan aldım sorun olmadı. renkleri çok canlı beğendim.
Hocam ben de aynı monitörü satın aldım ama ön panelde monitör ışığı ile ekran arasında boşluk var arka panelde tam oturmamış gibi sizde de aynı durum var mı
1000071635.webp
Arka panel

Yani uzaktan bakınca bariz belli oluyor sinerjide garantiye mi göndermek mantıklı sizce iade mi edilmeli

Bide ekstra olarak değişim mi olur?
Amazon üzerinden satın aldiysan sadece para iadesi yapıyorlarmış değişim olmuyor

Buna fikrin nedir üstat
Markayı pek bilmiyorum. Bütçe dostu fiyat performans olabilir ama 13-15k'ya kadar G65B rakipsiz.

Markayı pek bilmiyorum. Bütçe dostu fiyat performans olabilir ama 13-15k'ya kadar G65B rakipsiz.
Tayfun hocam da g65b yi öneriyordu hoparlörü iyi olması ve tizen yazılımı ekstrası curved sevmediğim için konudaki monitörü aldım memnunum ışık sızması ips panellerde genel olarak var az ve rahatsız etmiyorsa istisnalar dışında va panelden daha iyi tabi ki

Tayfun hocam da g65b yi öneriyordu hoparlörü iyi olması ve tizen yazılımı ekstrası curved sevmediğim için konudaki monitörü aldım memnunum ışık sızması ips panellerde genel olarak var az ve rahatsız etmiyorsa istisnalar dışında va panelden daha iyi tabi ki
Evet ben de onun sıkı takipçisiyim zaten. Bu monitörü de öneriyor bu bütçe aralığında ama dediğim gibi g65b rakipsiz. Geri kalan tercihler size kalmış. Örneğin curved istemezseniz diğer tavsiyesine bakmak gibi. Hayırlı olsun güle güle kullanın

Hocam ben de aynı monitörü satın aldım ama ön panelde monitör ışığı ile ekran arasında boşluk var arka panelde tam oturmamış gibi sizde de aynı durum var mı Alıntıyı görüntüleArka panel

Amazon üzerinden satın aldiysan sadece para iadesi yapıyorlarmış değişim olmuyor
@Brysf bu sorun sidede varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,385
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri