Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 859
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu ilk açtığım zaman kardeşime almıştık. 1 adet ölü piksel çıkınca iade ettik. Sorunsuz iade süreci oldu.
1080 p 144 hz monitörden geçilir mi bunaKonuyu ilk açtığım zaman kardeşime almıştık. 1 adet ölü piksel çıkınca iade ettik. Sorunsuz iade süreci oldu.
G65BAlma sürecindeyim çok kararsız kaldım2k 240hz monitör arıyorum bu monitöre karar vericem gibi ama alternatifi var mı
Yani uzaktan bakınca bariz belli oluyor sinerjide garantiye mi göndermek mantıklı sizce iade mi edilmeliTelefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle gözüktü sorun olur diye düşünme.
Hocam ben de aynı monitörü satın aldım ama ön panelde monitör ışığı ile ekran arasında boşluk var arka panelde tam oturmamış gibi sizde de aynı durum var mıben kullanıyorum, bu firmadan aldım sorun olmadı. renkleri çok canlı beğendim.
Amazon üzerinden satın aldiysan sadece para iadesi yapıyorlarmış değişim olmuyorYani uzaktan bakınca bariz belli oluyor sinerjide garantiye mi göndermek mantıklı sizce iade mi edilmeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide ekstra olarak değişim mi olur?
Ekran kartın yetiyorsa geçebilirsin.1080 p 144 hz monitörden geçilir mi buna
İnce hesapta 10999 ordan alıcam
Markayı pek bilmiyorum. Bütçe dostu fiyat performans olabilir ama 13-15k'ya kadar G65B rakipsiz.Buna fikrin nedir üstat
Koorui G2721E 27 İnç Monitör, 320Hz E-Spor Monitörü, QHD 2560x1440 IPS,%100 sRGB, Adaptive-Sync, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, Dönebilir VESA 75x75mm, Profesyonel Oyun Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Koorui G2721E 27 İnç Monitör, 320Hz E-Spor Monitörü, QHD 2560x1440 IPS,%100 sRGB, Adaptive-Sync, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, Dönebilir VESA 75x75mm, Profesyonel Oyun Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Tayfun hocam da g65b yi öneriyordu hoparlörü iyi olması ve tizen yazılımı ekstrası curved sevmediğim için konudaki monitörü aldım memnunum ışık sızması ips panellerde genel olarak var az ve rahatsız etmiyorsa istisnalar dışında va panelden daha iyi tabi kiMarkayı pek bilmiyorum. Bütçe dostu fiyat performans olabilir ama 13-15k'ya kadar G65B rakipsiz.
Evet ben de onun sıkı takipçisiyim zaten. Bu monitörü de öneriyor bu bütçe aralığında ama dediğim gibi g65b rakipsiz. Geri kalan tercihler size kalmış. Örneğin curved istemezseniz diğer tavsiyesine bakmak gibi. Hayırlı olsun güle güle kullanınTayfun hocam da g65b yi öneriyordu hoparlörü iyi olması ve tizen yazılımı ekstrası curved sevmediğim için konudaki monitörü aldım memnunum ışık sızması ips panellerde genel olarak var az ve rahatsız etmiyorsa istisnalar dışında va panelden daha iyi tabi ki
çok güzel monitör 2 aydır kullanıyorum alacak olanlara tavsiye ederimAOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
@Brysf bu sorun sidede varmı?Hocam ben de aynı monitörü satın aldım ama ön panelde monitör ışığı ile ekran arasında boşluk var arka panelde tam oturmamış gibi sizde de aynı durum var mı Alıntıyı görüntüleArka panel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon üzerinden satın aldiysan sadece para iadesi yapıyorlarmış değişim olmuyor