S25 FE vs Xiaomi 15T pro

Doğrudur,15tpro yu kendi kılıfıyla kullanmadım elimden kayıp durdu, kılıf aldım öyle kullandım baya büyükce.
İyi yapmışsın hocam 15in ekranı az daha büyük olsaydı daha güzel olurdu valla

Ona göre de fiyatı olurdu emin ol. Ekran baya fark ettiriyor fiyata .
Bende iphone 13 var arkadaşımda 14PM ikisinin arasında bi boyut olur ya sıkıntı olmaz bence imei kayıt ettirebiliyoruz değil mi xiaomi 15e

yurtdıışı 15t pro aldık pişman olduk parmak izi çalışmıyor alette dostlar o yüzden güvenilir birinden alın adam iade de almadı tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toplam 29800 e geldi mocha gold

yurtdıışı 15t pro aldık pişman olduk parmak izi çalışmıyor alette dostlar o yüzden güvenilir birinden alın adam iade de almadı tabi

Adamın yanında açıp bakmadınız mı ürüne öyle de mi kabul etmedi

Adamın yanında açıp bakmadınız mı ürüne öyle de mi kabul etmedi
dh forumdan aldım hocam adam gönderdi oda telefonu zaten hediye aldım aldığım kişide bilememiş tam bakmamış 4 gün geçti diye almadı adam aman dikkat edin görmeden almayın ben yandım siz yanmayın

Hocam 27-28k civarı sanırım 2-2.5kya da imei attırılıyor ortalama 30kya alınıyor telefon

Hocam bu reklam mevzuları var mı herhangi bir sorun yaşar mıyım aldıktan sonra çünkü mağazada baktım müzik uygulamasına girdim saçma sapan hint videoları çıkıyordu karşıma xd
26.5 a aldım her şey dahil ama numarayı ben verdim 512 gb 12 ram olan model

Hocam açıkçası büyük telefon hoşuma gidiyor 1.95 olduğum için aykırı kaçmaz, eu rom dediğiniz imei mi oluyor telefoncular atabiliyor mu isteğe göre ?
IMEI ile apayrı şeyler. Bölgelere göre sınıflandırılanlar özelinde ROM'ları, telefonun sahip olduğu arayüzün dağıtımı/özelleştirmesi gibi düşünebilirsiniz. TR garantili/yurt içi Xiaomi telefonlarda Global ROM yüklüdür; mesela Xiaomi'nin bazı servisleri yerine Google uygulamaları kullanılır, pil optimizasyonu, mikro ölçekte performans ve kullanıcı deneyimi biraz daha düşüktür vesaire. EU ROM da Çin ROM'una Google uygulamalarının da dahil edildiği, genel anlamda daha iyi kalite sunan versiyon. Kayıt yaptıracağınız iyi işçiliğe sahip bir telefoncuya kurdurabilirsiniz ancak Fake ROM olmamasına dikkat edin, IMEI kaydı güncelleme olunca düşebilir. Yetkilendirme işlemine de hakim olması gerekir yapan kişinin.

imei kayıt ettirebiliyoruz değil mi xiaomi 15e
Global versiyonda bildiğim kadarıyla CPID ve yazılımsal kayıt mevcut. Çift hat kullanılacaksa CPID kayıt olması gerekir. Güncelleme ve sıfırlama sonrasında da bu yöntemler uygulanmışsa IMEI kaydı düşmez.

kayıt işlemi sırasında genellikle direnç atılırken bu tarz şeyler oluyor öyle bir durum mu olmuş hocam cihaza geçmiş olsun

IMEI ile apayrı şeyler. Bölgelere göre sınıflandırılanlar özelinde ROM'ları, telefonun sahip olduğu arayüzün dağıtımı/özelleştirmesi gibi düşünebilirsiniz. TR garantili/yurt içi Xiaomi telefonlarda Global ROM yüklüdür; mesela Xiaomi'nin bazı servisleri yerine Google uygulamaları kullanılır, pil optimizasyonu, mikro ölçekte performans ve kullanıcı deneyimi biraz daha düşüktür vesaire. EU ROM da Çin ROM'una Google uygulamalarının da dahil edildiği, genel anlamda daha iyi kalite sunan versiyon. Kayıt yaptıracağınız iyi işçiliğe sahip bir telefoncuya kurdurabilirsiniz ancak Fake ROM olmamasına dikkat edin, IMEI kaydı güncelleme olunca düşebilir. Yetkilendirme işlemine de hakim olması gerekir yapan kişinin.

Global versiyonda bildiğim kadarıyla CPID ve yazılımsal kayıt mevcut. Çift hat kullanılacaksa CPID kayıt olması gerekir. Güncelleme ve sıfırlama sonrasında da bu yöntemler uygulanmışsa IMEI kaydı düşmez.
Hocam hiçbir şey anlamadım valla umarım sorun yaşamam

Hocam 27-28k civarı sanırım 2-2.5kya da imei attırılıyor ortalama 30kya alınıyor telefon

Hocam bu reklam mevzuları var mı herhangi bir sorun yaşar mıyım aldıktan sonra çünkü mağazada baktım müzik uygulamasına girdim saçma sapan hint videoları çıkıyordu karşıma xd
kayıtlı 25 27 arası bulursun ırakta kayıtsız 18 19 bin

Geri