WraithEsports Kış indirimleri

15 16 yaşında yanlışlıkla dünyaya gelen birinden korkacak değilim, benim olayım kavga etmek değil boş yapıp laf eden sensin, ben sorunlu ürünü iade almadıklarını söylüyorum gelip 'ucube' diyorsun poşet muhabbeti yapıyorsun, bu firmaları bu kadar yalamaya doymuyorsunuz gerçi sizde aile alışkanlığı muhtemelen tek yaladığınız şeyler bunlar değil belli ki.
Nasıl yalandığını öğrenmek istiyorsan aile fertlerine bakabilirsin. Dilleri yara olmuştur. Sabahtan akşama kadar bulunduğun mağarandan çıkıp bi gargara al iyi gelir sizinkilere. Seni etiketleyen yoktu kendine kendini rezil etmek için bana bulaştın. Özelden yazmadın. Karı mısın?

Nasıl yalandığını öğrenmek istiyorsan aile fertlerine bakabilirsin. Dilleri yara olmuştur. Sabahtan akşama kadar bulunduğun mağarandan çıkıp bi gargara al iyi gelir sizinkilere. Seni etiketleyen yoktu kendine kendini rezil etmek için bana bulaştın. Özelden yazmadın. Karı mısın?
Senin gibi veledi zina olsam durduk yere hakaret ederdim ama sen değilim, bence aile üyelerinin internette saksafon çalma videoları vardır bi kontrol belki ünlü olmuşlardır hadi işine bak.

Adam başlık başlık gezerek kendine küfrettirip milleti banlattırmak için forumda çok garip bir char.

Tespit edebildiklerini outlet olarak satıyor olabilir ama edemedikleri? Ayrıca sürekli alışveriş yaptığım bir platform bok atma gibi bi durum yok karşılaştığım durumu belirtiyorum. Traş makinesi de iade kapsamına giriyor veya aradan kaçıyor bilmiyorum ama yorumlara bakarsanız fark edersiniz açılmış kutuların gönderildiğini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun aldığım ürünün linkini bırakıyorum ve 1 yıldızlı yorumlara bakarsanız sadece bununla karşılaşanın ben olmadığını fark edersiniz https://amzn.eu/d/1rd72wH
Böyle bir şey varsa kabul edilemezmiş cidden ama en azından Amazon sınırsız değişim hakkınız var olmadı desteğe bağlanın böyle böyle kupon vermeleri muhtemel müşteri memnuniyetine bu kadar çok dikkat eden firmanın böyle bir şey yapması garibime gitti.

Hocam haklısınız , bilinçsiz tüketici de var ama ona ne yapabilecen mi ? Sonuçta dışarı da denyonun biri gelip seni de bıçaklayabilir sizin mantığa göre . Kanunda Tüketiciyi koruma olarak 6502 de , mesafeli sözleşmelerde 14 günlük çayma hakkı tanılıyor tüketiciye . Satıcılarda buna uymak zorunda , ha bide bu wraithesports direkt kendi sitelerinde açılmış ürünleri iade kabul etmiyoruz diyor .
Cayma hakkında ürün kullanılıp cayılmıyor yalnız, yada ürün orijinal pakete hasar verdin dur geri verim cayma hakkı diye olmuyor o iş.
Misal biz ürün yolladık ayrı koliye koyuyoruz ürün kutusuna bant vurup yollamıyoruz kargo ürünün içinden geçmediği sürece ürün kutusu hasarsız gidiyor geldiği gibi. Müşteri bunu kullanmasın bize 2 ay sonra iade etmek istesin biz yine alıyoruz. Demek istediğim kendini uyanık sananlar.

Yine bir örnek vereceğim ayakkabı satan tanıdıgım var, kişi 8-11ay önce ayakkabı almış aynı modelden tekrar alıyor eskisini içine koyup vazgeçtim diye gönderiyor yenisini giyiyor. Şimdi bu cayma hakkı mı? Yada nereden bilecek bunu tüketici hakem heyeti? Yani kanun değişmeli böyle şeyler suçtur nitelikli dolandırıcılıktan ceza bile alması gerekir

Cayma hakkında ürün kullanılıp cayılmıyor yalnız, yada ürün orijinal pakete hasar verdin dur geri verim cayma hakkı diye olmuyor o iş.
Misal biz ürün yolladık ayrı koliye koyuyoruz ürün kutusuna bant vurup yollamıyoruz kargo ürünün içinden geçmediği sürece ürün kutusu hasarsız gidiyor geldiği gibi. Müşteri bunu kullanmasın bize 2 ay sonra iade etmek istesin biz yine alıyoruz. Demek istediğim kendini uyanık sananlar.

Yine bir örnek vereceğim ayakkabı satan tanıdıgım var, kişi 8-11ay önce ayakkabı almış aynı modelden tekrar alıyor eskisini içine koyup vazgeçtim diye gönderiyor yenisini giyiyor. Şimdi bu cayma hakkı mı? Yada nereden bilecek bunu tüketici hakem heyeti? Yani kanun değişmeli böyle şeyler suçtur nitelikli dolandırıcılıktan ceza bile alması gerekir
bunla onun ne alakası var hocam :D ben cayma hakkı diyorum siz kutu diyorsunuz ? Kutu ne alaka?

Eğer üründe sıkıntı varsa iade alıyorlar. Açtın keyfi iade yaparsan almıyorlar diye biliyorum ama outlet sayfalarında bir sürü kutusu açık diye ürün var demekki bazıları tüketici haklarına şikayet etti direttide öyle aldılar :D
bu outlet sayfası neresi hocam

Bu site gerçekten kötü niyetli bir site sakın kullanmayın parası olan ben farklı olayım diye ürün alıyor resmen. kesinlikle önermiyorum ve indirimleri de çok çok az anca kargo parası çıkıyor aradan.

Moderatör işine karışmak gibi olmasın ama böyle tartışma içeren konuları direk gördüğün an kitleyip kaldırsan daha mantıklı değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri