- Bütçe
- 45000
Arkadaşlar 45 k bütçem var 2.el olur sıfır olur nasıl bi marka model almalıyım yardımcı olur musunuz.
pny nin giriş seviye olduğunu söylüyorlardıArkadaşlar 45 k bütçem var 2.el olur sıfır olur nasıl bi marka model almalıyım yardımcı olur musunuz.
Asus RTX 5070 TI Prime OC Edition- Pny RTX 5070 TI ARGB var 45 k bunu almayı planlıyorum ne diyorsunuz ?
Bütçe varsa neden gidip amd alsınkiÖzellikle Nvidia için bir sebep yoksa Rx9070XT çok daha uyguna alınabiliyor. Nvidia istiyorum diyorsan da yine en ucuzunu al geç çok fark olmuyor aralarında özellikle kronik sorunlu bir model değilse.
satarken çok avantajlı oluyor amdnin aksine bide 2.el fiyasasında çok fazla amd kart var fiyatları çok düşük bu durum beni fena korkutuyor sadece oyun oynamak için alıyorum arada bi kaç catcut editi yapıyorum ufak tefekÖzellikle Nvidia için bir sebep yoksa Rx9070XT çok daha uyguna alınabiliyor. Nvidia istiyorum diyorsan da yine en ucuzunu al geç çok fark olmuyor aralarında özellikle kronik sorunlu bir model değilse.
asus nasıl hocam oda aynımıpny nin giriş seviye olduğunu söylüyorlardı
asus daha iyi ama aralarında man aman fark yoksatarken çok avantajlı oluyor amdnin aksine bide 2.el fiyasasında çok fazla amd kart var fiyatları çok düşük bu durum beni fena korkutuyor sadece oyun oynamak için alıyorum arada bi kaç catcut editi yapıyorum ufak tefek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus nasıl hocam oda aynımı
hocam hemen hemen sadece oyunsa 9070xt alınabilir perfomansları hemen hemen aynısatarken çok avantajlı oluyor amdnin aksine bide 2.el fiyasasında çok fazla amd kart var fiyatları çok düşük bu durum beni fena korkutuyor sadece oyun oynamak için alıyorum arada bi kaç catcut editi yapıyorum ufak tefek
asus nasıl hocam oda aynımı
5070Ti alacaksın başka seçenek yok zaten.Arkadaşlar 45 k bütçem var 2.el olur sıfır olur nasıl bi marka model almalıyım yardımcı olur musunuz.
Asus RTX 5070 TI Prime OC Edition- Pny RTX 5070 TI ARGB var 45 k bunu almayı planlıyorum ne diyorsunuz ?
hocam yeni çıkan oyunlarda çok fazla yazılım testeği olmuyor ileriki aşamalarda sorun yaşmayayımasus daha iyi ama aralarında man aman fark yok
hocam hemen hemen sadece oyunsa 9070xt alınabilir perfomansları hemen hemen aynı
palit çart çurt var sence en iyisi hangisi model olarak5070Ti alacaksın başka seçenek yok zaten.