RTX EKRAN KARTLARI 45 K

Özellikle Nvidia için bir sebep yoksa Rx9070XT çok daha uyguna alınabiliyor. Nvidia istiyorum diyorsan da yine en ucuzunu al geç çok fark olmuyor aralarında özellikle kronik sorunlu bir model değilse.
satarken çok avantajlı oluyor amdnin aksine bide 2.el fiyasasında çok fazla amd kart var fiyatları çok düşük bu durum beni fena korkutuyor sadece oyun oynamak için alıyorum arada bi kaç catcut editi yapıyorum ufak tefek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pny nin giriş seviye olduğunu söylüyorlardı
asus nasıl hocam oda aynımı

satarken çok avantajlı oluyor amdnin aksine bide 2.el fiyasasında çok fazla amd kart var fiyatları çok düşük bu durum beni fena korkutuyor sadece oyun oynamak için alıyorum arada bi kaç catcut editi yapıyorum ufak tefek

asus daha iyi ama aralarında man aman fark yok

hocam hemen hemen sadece oyunsa 9070xt alınabilir perfomansları hemen hemen aynı

palit daha uygun alınır

asus daha iyi ama aralarında man aman fark yok

hocam hemen hemen sadece oyunsa 9070xt alınabilir perfomansları hemen hemen aynı
hocam yeni çıkan oyunlarda çok fazla yazılım testeği olmuyor ileriki aşamalarda sorun yaşmayayım

5070Ti alacaksın başka seçenek yok zaten.
palit çart çurt var sence en iyisi hangisi model olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri