🔥İndirim OEM PAKET RTX 5070 7800X3D 61.780TL (sepette fiyat düşüyor)

Yani hocam f/p oluyor mu bu şekil soğutma felan almak gerekecek ram 16 uzun süre için yeterli olmayabilir gibisinden demek istedim
Tek tek aynı parçaları toplarsam 66K yaptı KASA HARİÇ. Bir de Psu olarak gamepower 650w yazdım. Kasayı da keyfine göre ya 3 5 arası alırsın ya da sahibindenden 1500 2000 e bir kasa bulursun. hatta bazı instagram sayfaları var adamlar sıfır ufak akvaryum kasayı 1500 e satıyorlar.

he bir de Zotac 5070 34 35k ama gıgabyte msı falan daha ucuzdu o yüzden en uygunu olan gıgabyte ı örnek alım fiyat çıkarırken. 30K falandı.

yani kral Bence uygun değil. He 3 taksit falan var peşin fiyatına ama, eğer parçaları internet pazaryerlerinden alırsan zaten 3 6 9 taksit yakalıyorsun. Hem bak adamlar soğutucu bile koymamış adam akıllı. onun masrafı da var 1k 2k arası.

Tek tek aynı parçaları toplarsam 66K yaptı KASA HARİÇ. Bir de Psu olarak gamepower 650w yazdım. Kasayı da keyfine göre ya 3 5 arası alırsın ya da sahibindenden 1500 2000 e bir kasa bulursun. hatta bazı instagram sayfaları var adamlar sıfır ufak akvaryum kasayı 1500 e satıyorlar.

he bir de Zotac 5070 34 35k ama gıgabyte msı falan daha ucuzdu o yüzden en uygunu olan gıgabyte ı örnek alım fiyat çıkarırken. 30K falandı.

yani kral Bence uygun değil. He 3 taksit falan var peşin fiyatına ama, eğer parçaları internet pazaryerlerinden alırsan zaten 3 6 9 taksit yakalıyorsun. Hem bak adamlar soğutucu bile koymamış adam akıllı. onun masrafı da var 1k 2k arası.
bi şeyde de hata aramayın ya gerçekten adam düşünmüş söylemiş nerde bulursun bu parçaları kutulu bi şekilde vatan garantili akvaryu 1500 diyorsun içinde fan yoktur :D

Heee bak ssepette 10k Düştü, o zaman alınır. iş şimdi değişti. Bi tek Psu beğenmedim ben. onun dışında uygun fiyat.
Yani hocam f/p oluyor mu bu şekil soğutma felan almak gerekecek ram 16 uzun süre için yeterli olmayabilir gibisinden demek istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-) Hata aramıyorum, benim burada eleştirel bakmam hepimizin yararına. sistem alacak kardeşimin neden cebinden 2 3 kuruş fazla çıksın.
2-) Parçaların hepsi kutulu, işlemci hariç.
3-) Senin kutu takıntın varsa sadece işlemci için +5.350 TL fazla verebilirsin.
4-) vatan garantisi dediğin nedir? Sanırsın adamlar sattığı ürünlerin arkasında duruyor. o devir biteli çok oldu. Youtube bile Vatan mediamarkt gibi yerlerin protesto videoları ile dolu. Ürünleri mağaza önünde parçalayan parçalayana. Öyle bir söylüyorsun ki sanırsın amazon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi şeyde de hata aramayın ya gerçekten adam düşünmüş söylemiş nerde bulursun bu parçaları kutulu bi şekilde vatan garantili akvaryu 1500 diyorsun içinde fan yoktur :D
1-) Hata aramıyorum, benim burada eleştirel bakmam hepimizin yararına. sistem alacak kardeşimin neden cebinden 2 3 kuruş fazla çıksın.
2-) Parçaların hepsi kutulu, işlemci hariç.
3-) Senin kutu takıntın varsa sadece işlemci için +5.350 TL fazla verebilirsin.
4-) vatan garantisi dediğin nedir? Sanırsın adamlar sattığı ürünlerin arkasında duruyor. o devir biteli çok oldu. Youtube bile Vatan mediamarkt gibi yerlerin protesto videoları ile dolu. Ürünleri mağaza önünde parçalayan parçalayana. Öyle bir söylüyorsun ki sanırsın amazon.
5-) insatgaram adresini verebilirim. Adamlar sıfır kasa satıyorlar. Fan yok diyorsun. SIFIR LA GARDAŞ SIFIRRRR.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
hocam içine kadar bakabilirsiniz buradan. Taner reis içini bile açıp karşılaştırmıştı 4060ta. 5060 serisi nasıldır bilemem ama en azından belki bir fikir olur marka için.

Zotac güvenilir. Bu sistemdeki en mantıklı upgradeler Anakart Gigabyte B840M (Çift m2 slotu, VRM soğutucu), MSI SSD, ZOTAC 5060Tİ AMP 16GB, Fazeon veya Xigmatek akvaryum kasalar.
Hocam bu indirim ne kadar sürüyor biliyor musunuz vatan kampanyalarini

Zotac güvenilir. Bu sistemdeki en mantıklı upgradeler Anakart Gigabyte B840M (Çift m2 slotu, VRM soğutucu), MSI SSD, ZOTAC 5060Tİ AMP 16GB, Fazeon veya Xigmatek akvaryum kasalar.
Teşekkür ederim uykum geldi iyice sabah kalırsa sakin kafayla düşünmek istiyorum :)

Hocam bu indirim ne kadar sürüyor biliyor musunuz vatan kampanyalarini
22:00-05:00 arasında oluyor gece indirimleri. Ertesi gün tekrar yapabiliyorlar. Basit bir hesap ile
7500F - 5875 TL
A620M giriş seviyesi anakart - 3125 TL
1 TB Giriş seviyesi Gen4 SSD - 4800 TL
16GB D5 6000Mhz CL36-40 Ram - 8100 TL
En uygun 5060 Ti 16GB 24.000 TL
Akvaryum Kasa + 750W PSU 3800 TL
Giriş seviye soğutma 200 TL
Toplam 49.900 TL
Fiyat avantajı 7.000 TL civarı bu fiyat bandında ve 3 taksit ile bence çok iyi.

Son düzenleme:
anakart B840M, işlemci 7800x3d, ssd msi spatium, ekran kartı 5060ti 16gb, 52K fiyat çıkıyor. sadece işlemci soğutucu upgrade yapılamıyor.2-3K da onu eklersek 55K. bence iyi fiyat.

bence bir indirim yok tabi diğer sistemlere ayrıntılı bakmadım ama sepete %15 indirim diyor bu indirim başlamadan önce baktığım sistem 89 bin civarıydı sepete ekle 89 bin diyor :D çok akıllı bu insanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri