Yardım Tebilon alışveriş hüsranı

oturak

80+
Reaksiyon skoru
11
Cuma günü sipariş verdiğim iki adet kasa vardı. Sağ olsunlar pazartesi kargoya verildi maili attılar. Bugün kargo firmasıyla görüştüm fiziki olarak bize teslim etmediler olarak dönüş yaptılar. Tebilon firmasıyla görüştüğümde önceden mail atılıyor sonradan kargoya teslim ediliyor ve yoğunluk var yalanlarıyla oyalamaya kalktılar. Cuma günü 5400 TL'ye aldığım ürüne pazartesi günü 6165 TL olarak fiyat güncellemesi yapmışlar. Artık kasıt arar olduk böyle şeylerde. Hani deseler ki yoğunuz bu yüzden gecikecek anlarım. Bir de kargo takip numarası yok diyor Tebilon daha da sinir oldum. Mailin içinde mevcut hepsi nasıl yok. İlk ve son Tebilon alışverişim artık. Fiyat arttığı için kargoyu bekletiyorsalar zaten vay hallerine.

Hocam sonuç nedir kaç günde geldi bende bugün sipariş verdim
Şikayet var sitesine yazdığım gün arandım. Sözde kargom kolay gelsin firmasına verilmiş ve barkotlar düşmüş. Geri firmaya vermişler yurtiçi kargoyla gönderim yaptılar. Ama biraz şikayet sorgulama olmasa umurlarında olacağını zannetmiyorum. Cuma günü sipariş verdim bir sonraki hafta cuma günü geldi kargo.

Şikayet var sitesine yazdığım gün arandım. Sözde kargom kolay gelsin firmasına verilmiş ve barkotlar düşmüş. Geri firmaya vermişler yurtiçi kargoyla gönderim yaptılar. Ama biraz şikayet sorgulama olmasa umurlarında olacağını zannetmiyorum. Cuma günü sipariş verdim bir sonraki hafta cuma günü geldi kargo.
Peki kargo kısmında yurt içi mi kolay gelsin mi seçtiniz perşembe gecesi 00.20 de sipariş verdim 44 saat oldu hala kargo onaylandı diye gözüküyor ve demonte istedim

Peki kargo kısmında yurt içi mi kolay gelsin mi seçtiniz perşembe gecesi 00.20 de sipariş verdim 44 saat oldu hala kargo onaylandı diye gözüküyor ve demonte istedim
kolay gelsini seçtiğim halde yurtiçi kargoyla geldi

Valla hocam ben tebilonda bedava olsa bile bir şey almamaya karar verdim. 100 200 fazla verip kafamın rahat etmesi daha önemli.

Geri