PKK'lılar neden özgürlüğüne kavuşuyor

Beyler bu konuyu konuşalım biraz yalandan milliyetçilik yapanlara bakıyorum bu millet unutmaz bu millet hesabını sorar diyorlar ama adamlar saman altından neler yürütüyor kimsenin şeyinde değil.
Bu millet yuzunden hersey basimiza geliyor zaten. Bi cacik olmaz boyle geldik boyle gideriz. Bizim millet hic biseyi hak etmiyor. Sunlari gorunce valla apk ya basasim geliyor surunsunler diye.

Sebep bizim milletimizin siyasetçilere çok fazla bağlı olması bundan dolayı kimse hakkını aramıyor bir dahaki seçimde düzelir diyip sessiz kalıyorlar eğer arasalardı şuanda bambaşka bir Türkiye görüyor olurduk

Bu millet yuzunden hersey basimiza geliyor zaten. Bi cacik olmaz boyle geldik boyle gideriz. Bizim millet hic biseyi hak etmiyor. Sunlari gorunce valla apk ya basasim geliyor surunsunler diye.

Sebep bizim milletimizin siyasetçilere çok fazla bağlı olması bundan dolayı kimse hakkını aramıyor bir dahaki seçimde düzelir diyip sessiz kalıyorlar eğer arasalardı şuanda bambaşka bir Türkiye görüyor olurduk
Dürüst olun bu tr için savaşır mısınız

Dürüst olun bu tr için savaşır mısınız
TR için şuan cepheye gitmem ama devrim hareketi olsa ilk sırada ben katılırım yoksa zaten ülke için değil t*yyip için toprak olmuş oluruz

ülkü diyince yanlış anlaşılmasın

bundan uyarı yersem foruma karşı düşüncelerim değişir

TR için şuan cepheye gitmem ama devrim hareketi olsa ilk sırada ben katılırım yoksa zaten ülke için değil t*yyip için toprak olmuş oluruz
Vallahi ben hayatta bu sirk için savaşmam bir şahıs vardı forumda sürekli savunma sanayi bu millet şöyle böyle diyordu onu gibi tipler akillanmaz.

Vallahi ben hayatta bu sirk için savaşmam bir şahıs vardı forumda sürekli savunma sanayi bu millet şöyle böyle diyordu onu gibi tipler akillanmaz.
Savunma sanayimiz ne kadar iyi bilmiyoruz haberlerde gözümüze soka soka gösteriyorlarsa zaten kesin iyi değildir ama yine de ben bu ülkeyi bıraksam vicdanım beni dürtüler sürekli yoksa malum

Savunma sanayimiz ne kadar iyi bilmiyoruz haberlerde gözümüze soka soka gösteriyorlarsa zaten kesin iyi değildir ama yine de ben bu ülkeyi bıraksam vicdanım beni dürtüler sürekli yoksa malum
Vallahi benim zerre umrumda olmaz vatan sevgisi falan sıfır tam aksine nefret artıyor. Bana vatan haini diyecek olan da önce şuna hele baksın
Screenshot_20251227_115750.webp

Son düzenleme:
Tahminimce 2027'de erken seçim olacak, onun ön hazırlığını yapıyorlar. Amaç DEM Parti kitlesinden de oy toplayıp seçimi garantilemek.

siyasetçiler para ve kolyuk uğruna karakterini şerefini ülkesi satabilecek kişiler. halkımız da tüm konularda olduğu gibi hiçbir şeyi sorgulamadan fanatik şekilde desteklediği için çok uzun süre düzeleceğini sanmıyorum ülkenin. masum olan görevini yapan ezilir terörist meclise girer topraklar satılır

Tahminimce 2027'de erken seçim olacak, onun ön hazırlığını yapıyorlar. Amaç DEM Parti kitlesinden de oy toplayıp seçimi garantilemek.
DEM Parti kitlesi DEM Parti'ye bile oy vermiyor ama AKP tüm tuşlara basarak bu amaca ulaşacağını zannediyor. Fanatiklikleri yüzünden vatana ihanet ettiklerini görmezden gelen bir kitle dışında oy potansiyelleri yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,938
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri