- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün almadım indirim 31 ine kadar sürüyor diye stok bitmiş ram 16gb kaldı ekran kartıda mecburen twin edgeharika
Dün almadım indirim 31 ine kadar sürüyor diye stok bitmiş ram 16gb kaldı ekran kartıda mecburen twin edgeharika
Hangi sistem 48k olanarkadaşın aldığı 48 k ya olan sistemi al, ekran kartını sat. veya direk 9070 xt li hazır al, evdeki sistemlerini sat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazılarında oluyormuş onu sorarasın
benim favori bu yaDün almadım indirim 31 ine kadar sürüyor diye stok bitmiş ram 16gb kaldı ekran kartıda mecburen twin edge
ram biraz kötü eyvallah da baane RAMDENbenim favori bu ya
![]()
.Arkadaşlar bi akıl verin lütfen. Evde 10600KF ve R5 5600 lü 2 adet sistem var. 9070 XT almak istiyorum ancak mevcut işlemciler yetersiz kalıyor. Mevcut anakartlara işlemci upgrade yapayım desem bile elle tutulur bir şey olması için 9k falan 2.el fiyat çekiyorlar. Zaten bu hesaba göre kabataslak 9k+30k+4k(işlemci+ekran k.+psu) tutuyor. DDR4 olarak 43k upgrade parası ödemiş oluyorum o yüzden bu bana çok mantıklı gelmedi. Tek tek DDR5 bir sistem toplasam fiyatlar çok uçuk kaçıyor. O yüzden en mantıklısı sanırım hazır sistem almak ama 9070XT li kasalar da uçuk fiyatlı. Misal 5060ti lı sistem alsam ekran kartını elimden kapalı kutu çıkartsam 18k ya falan gider mi? Kendim 9070XT alıp takarım diyorum. Bu mantıkla 50-53k civarına geliyor ddr5 sistem. Bana bi akıl, fikir verin kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı. Özetle çok para harcamak istemiyorum aslında ama güncelleme yapacaksam da mecburen ortalama 50k harcamam gerekiyor sanırım. Düşünmekten kafam çorba oldu.
Onun fiyat çok ya bro aldıysan hayırlı olsunbenim favori bu ya
Alıntıyı görüntüle
ram biraz kötü eyvallah da baane RAMDEN
.
Onun fiyat çok ya bro aldıysan hayırlı olsun
olum hasittir bunu çek laOnun fiyat çok ya bro aldıysan hayırlı olsun
Dayı bi şey sorcam modemden odaya kablo çekmem çok zor kasaya interneti nasıl bağlayabilirim bi fikrin var mıyok ben 2 ay önce aldım
Alıntıyı görüntüle
bu 9070 düz, xt değil. ama yine de iyi fiyat
olum hasittir bunu çek la Alıntıyı görüntüle
kapının etrafı sökülüyor çok rahat. oradan geçirirsinDayı bi şey sorcam modemden odaya kablo çekmem çok zor kasaya interneti nasıl bağlayabilirim bi fikrin var mı
Teşekkürlerkapının etrafı sökülüyor çok rahat. oradan geçirirsin
biraz araştırıp internette nasıl yapacağını bulrusun bence.
kabloyu da cat6 slim alırsın onlar ince oluyor
Evet mağazada montaj yapıyorlarMağazaya gidip sistemin montajı yaptırılabiliyor mu acaba
bu iyi duruyor yanlış mıyım
alıp parça parça mı satsakParçalar ayrı ayrı eklenince 60500 tutuyor.
kasa msı secılıp alınabılır benceAMD R5 7500F - RTX 5060 TI - B650M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5060 TI - B650M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sepette %15 indirim var
tek tek toplasan 45 bin tutuyorMağazaya gidemeden ürün kapandı internetten de almadım herşeyde vardır bir hayır dedim kafama göre bir şey ayarlayamayınca
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-9060-xt-16gb-h610n-480gb-ssd-32gb-ram.html ssdyi 1tb yaparak bunu aldım