Steam iade ödememi yapmadı

Nasıl anlayabiliriz yattığını acaba?

Steamdaki verilen bilgidede iade gözüküyor para miktarı yazmıyor
Steame ticket at yatırdık diyorsa bankayı arayıp iade gelecekti dolar üstünden çevirilecek diye sor onlar sana söyler ne zaman yatacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdım hocam her ikiside ödeme yapıldı diyor. yani bankayı falanda aramadım unuttum gitti aklıma geldi şimdi :D

bildiğim 5 ay edit: 2 temmuzda aldım aynı gün ikisine iadet etmişim :D
Senin banka parayı çorlamış

Steame ticket at yatırdık diyorsa bankayı arayıp iade gelecekti dolar üstünden çevirilecek diye sor onlar sana söyler ne zaman yatacağını

Senin banka parayı çorlamış
Destek kısmından atacağım değilmi?

Çok cahil hissetim kendimi şu anda 😶

Destek kısmından atacağım değilmi?

Çok cahil hissetim kendimi şu anda 😶
https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithPurchase buraya girip önce iade edildiği görünen detroiti bul makbuzu yazdır sonra üstteki seçenekle ticket aç
1766944600806.webp

eğer gelmezse para bankandan harcama itirazı başlat gelir

https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithPurchase buraya girip önce iade edildiği görünen detroiti bul makbuzu yazdır sonra üstteki seçenekle ticket aç
Alıntıyı görüntüle
Hocam pc üzerinden girdim şimdi iade edilmiş gözüküyor paranında yattığı gözüküyor üstü çizili şekilde garip 😁

Ticket açacağım şimdi

eğer gelmezse para bankandan harcama itirazı başlat gelir
Teşekürler deneyeceğim

Hocam pc üzerinden girdim şimdi iade edilmiş gözüküyor paranında yattığı gözüküyor üstü çizili şekilde garip 😁

Ticket açacağım şimdi

Teşekürler deneyeceğim
Bende de oldu 4-5 ay geçti gelmedi hocam ticket falan denedim de boş

Ticket açacağım şimdi

Teşekürler deneyeceğim
Sorun zaten orada görünüp sana yatmaması ya :D orada varsa bankadadır o işlem onlar öyle bir işlem yok diyorsa @drakathx dediği gibi yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,034
Üyeler
187,613
Son üye
Hikmet5611
Geri