GUSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 836
Dolar to tl olduğu için göremiyor olma ihtimalin varKartı kontrol ediyorum gelen bir para yok
Dolar to tl olduğu için göremiyor olma ihtimalin varKartı kontrol ediyorum gelen bir para yok
yazdım hocam her ikiside ödeme yapıldı diyor. yani bankayı falanda aramadım unuttum gitti aklıma geldi şimdiSupporta yazsaydın ya
bildiğim 5 ay edit: 2 temmuzda aldım aynı gün ikisine iadet etmişimhocam paranın değeri düştü be.. Ne kadar beklemişsiniz.
Steame ticket at yatırdık diyorsa bankayı arayıp iade gelecekti dolar üstünden çevirilecek diye sor onlar sana söyler ne zaman yatacağınıNasıl anlayabiliriz yattığını acaba?
Steamdaki verilen bilgidede iade gözüküyor para miktarı yazmıyor
Senin banka parayı çorlamışyazdım hocam her ikiside ödeme yapıldı diyor. yani bankayı falanda aramadım unuttum gitti aklıma geldi şimdi
bildiğim 5 ay edit: 2 temmuzda aldım aynı gün ikisine iadet etmişim![]()
Destek kısmından atacağım değilmi?Steame ticket at yatırdık diyorsa bankayı arayıp iade gelecekti dolar üstünden çevirilecek diye sor onlar sana söyler ne zaman yatacağını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin banka parayı çorlamış
https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithPurchase buraya girip önce iade edildiği görünen detroiti bul makbuzu yazdır sonra üstteki seçenekle ticket açDestek kısmından atacağım değilmi?
Çok cahil hissetim kendimi şu anda![]()
Hocam pc üzerinden girdim şimdi iade edilmiş gözüküyor paranında yattığı gözüküyor üstü çizili şekilde gariphttps://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithPurchase buraya girip önce iade edildiği görünen detroiti bul makbuzu yazdır sonra üstteki seçenekle ticket aç
Alıntıyı görüntüle
Teşekürler deneyeceğimeğer gelmezse para bankandan harcama itirazı başlat gelir
Bende de oldu 4-5 ay geçti gelmedi hocam ticket falan denedim de boşHocam pc üzerinden girdim şimdi iade edilmiş gözüküyor paranında yattığı gözüküyor üstü çizili şekilde garip
Ticket açacağım şimdi
Teşekürler deneyeceğim
Sorun zaten orada görünüp sana yatmaması yaHocam pc üzerinden girdim şimdi iade edilmiş gözüküyor paranında yattığı gözüküyor üstü çizili şekilde garip
Ticket açacağım şimdi
Teşekürler deneyeceğim
Bankana sorman lazım hocam steam iadeyi yapsa bile bankaya yansımayabiliyor hemenAçıklamada 1 gün ile en fazla 1 hafta arası yazıyordu