🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

Asus zam yapacağını açıklamıştı noldu o iş

Valla şansımı seviyim ddr5 geçiyordum ram kaldı bi tek alamıyom kafayı yicem 4-5 binlik ramler 20k... ekran kartımdan pahalı
Mayıs sonrası gidişat netleşir umarım mayıstan sonra fiyatlar dengelenir artmaya devam ederse çok daha kötü

Snapdragon x için fiyat hala fazla. İkinci elde x elite modeli bulunabiliyor 28-30 arasına 32 ramli.

Snapdragon x için fiyat hala fazla. İkinci elde x elite modeli bulunabiliyor 28-30 arasına 32 ramli.
Bence alan taksit avantajını ve kullanmaya ihtiyacı varsa almalı. Al sat veya zaten değer kazanır mantığı olanlar bu tip modelleri tercih etmemeli

oled ekran için alınmaz mı mac düşünüyordum da ips 60hz almak ne kadar mantıklı o paraya bilemedim

Sırf oled ekran için almayın. Dümdüz youtube'da 1080p 60fps video izlerken dahi uyumsuzluktan dolayı fps düşüşü olduğunu belirten yorumlar mevcut.

Arkadaşlar böyle bir modele ihtiyacım vardı, pil ömrü uzun ve hafif bir bilgisayara. Laptop bakıyordum da mantıklı mı bu fiyata? Mantıklıysa eğer hemen alacağım.

Arkadaşlar böyle bir modele ihtiyacım vardı, pil ömrü uzun ve hafif bir bilgisayara. Laptop bakıyordum da mantıklı mı bu fiyata? Mantıklıysa eğer hemen alacağım.
Konudaki ürün her ne kadar zenbook olsa da işlemci konusundan dolayı fazlaca düşündürüyor. Dün vatan bilgisayar'ın mağazasında;

Yukarıdaki ürünün mağazadan alış fiyatının 42 küsür olduğunu fark ettim, bu aralıkta bir ürün bakıyorsanız kesinlikle inceleyin derim.

Mantıklı olabilir.

MacBook Air de düşünebilirsiniz. Fakat Windows olacaksa eğer asus işinizi fazlasıyla görür.

Geri