PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

Güzel bir mont ihtiyacım var aslında ya. Uçuk fiyat olmayan bir öneri var mıdır?

Aşırı çabuk bitiyor ben pek uğranmayan mağazalara gitmeyi tercih ediyorum. Baggy vs. çok fazla geliyor ama öyle geleneksel de durmasın diyen arkadaşlara loose fit tapered ve staight fit relaxed fit jean öneriyorum. Kadife fitilli montu geçen sene almıştım aşırı memnunum, çok sıcak tutuyor :)

ya bi kazak beğendim adamlar indirime girmeden bedenleri bitirmiş indirim özel gelir mi
hocam indirime gireceği belli olduğu an bilerek alıp, geldiği zaman mağazada iade edip, hemen kasada tekrar alan kendince kafası çok çalışan işgüzarlar var o yüzden bitiyor...

hocam indirime gireceği belli olduğu an bilerek alıp, geldiği zaman mağazada iade edip, hemen kasada tekrar alan kendince kafası çok çalışan işgüzarlar var o yüzden bitiyor...
vay anasını ulan varya herşeyin kolay yolunu buluyolar anlam veremiyorum biz mi çok salağız

Dostlar zara da bir şey beğendim uzun zamandir takip ediyorum ama çoğu üründe indirim gözüküyor aksama onda gözükmüyor indirim olmuyor mu yani ?

Bu nasıl bir taktikmiş vay arkadaş bizim milletin kafa çalışıyor. Peki iade edilen ürün hemen mağazada satışa sunulduğunu nerden biliyorlar 😂

Saat 7 olmadan girmeme rağmen çoğu ürün sepete atınca stok yok olarak gözüküyor. Rezillik

Saat 7 olmadan girmeme rağmen çoğu ürün sepete atınca stok yok olarak gözüküyor. Rezillik
Saat 18.59'da ödeme adımında sayfayı yeniledim ve siparişi geçtim. Yaklaşık yarım saat önceden almak istediğim ürünleri sepete atmıştım.

Zara uygulamasında da ürünler indirimde fena değil ürünleri bakmak isteyen göz atabilir

Geri