ya bi kazak beğendim adamlar indirime girmeden bedenleri bitirmiş indirim özel gelir miPULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ!
1 Ocak 19:00 Da Uygulama ve Web sitesinde başlıyor.
Şimdiden indirime giricek ürünleri görebilirsiniz ve sepetinizi hazırlayabilirsiniz.
hocam indirime gireceği belli olduğu an bilerek alıp, geldiği zaman mağazada iade edip, hemen kasada tekrar alan kendince kafası çok çalışan işgüzarlar var o yüzden bitiyor...ya bi kazak beğendim adamlar indirime girmeden bedenleri bitirmiş indirim özel gelir mi
vay anasını ulan varya herşeyin kolay yolunu buluyolar anlam veremiyorum biz mi çok salağızhocam indirime gireceği belli olduğu an bilerek alıp, geldiği zaman mağazada iade edip, hemen kasada tekrar alan kendince kafası çok çalışan işgüzarlar var o yüzden bitiyor...
Bu nasıl bir taktikmiş vay arkadaş bizim milletin kafa çalışıyor. Peki iade edilen ürün hemen mağazada satışa sunulduğunu nerden biliyorlarhocam indirime gireceği belli olduğu an bilerek alıp, geldiği zaman mağazada iade edip, hemen kasada tekrar alan kendince kafası çok çalışan işgüzarlar var o yüzden bitiyor...
yok hocam listede yoksa indirim yokturDostlar zara da bir şey beğendim uzun zamandir takip ediyorum ama çoğu üründe indirim gözüküyor aksama onda gözükmüyor indirim olmuyor mu yani ?
Saat 18.59'da ödeme adımında sayfayı yeniledim ve siparişi geçtim. Yaklaşık yarım saat önceden almak istediğim ürünleri sepete atmıştım.Saat 7 olmadan girmeme rağmen çoğu ürün sepete atınca stok yok olarak gözüküyor. Rezillik
https://www.pullandbear.com/tr/chelsea-bot-l12002640?cS=040&pelement=695835027 Bu bende var. Çok çabuk çiziliyor, rengi kalkıyor sonra. Öyle küçük kılcal çiziklerde değil... Ben önermem bunları almanı. Elleshoes'a falan bak.Arkadaşlar karar veremedim de yardımcı olabilir misiniz? Bu botlardan en güzeli hangisi sizce?