Yardım 2.500TL için bot önerisi

Hocam kargo ve uzun ömürlülük açısından bir sıkıntı yaratır mı?
Bu tip ürünlerin kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bu tip markalar hep aynı yerden çıkar ve kaliteleri aşağı yukarı hepsinin aynıdır.

Ama tabi ki sokaktan rastgele bir yerden almaktansa burdan almak daha iyidir uzun ömür açısından.

botu 2500tl mi giyecek

Dostum sen gezmeye mi bot alıyosun kar kış yağmur için mi. Önce buna bir karar ver. Daha sonra fikrimizi sormuşsun madem söyleyim,bence kalitesizler kesinlikle kar kış botları değl bunlar. Daha yeni decathlondan aldım kargoda gelmedi. 2650tl ye aldim bende. Adidas terrex cold alacaktim mail attim su geçirmez değil dediler almadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kars ayazı varsa YDS , tr ortalaması ayaz varsa decathlon modellerine bakılabilir. US polo, lumberjack ,kinetix birdaha giymem aldırmam da kimseye.

Hocam baktım,hepsi kötü.

Dostum sen gezmeye mi bot alıyosun kar kış yağmur için mi. Önce buna bir karar ver. Daha sonra fikrimizi sormuşsun madem söyleyim,bence kalitesizler kesinlikle kar kış botları değl bunlar. Daha yeni decathlondan aldım kargoda gelmedi. 2650tl ye aldim bende. Adidas terrex cold alacaktim mail attim su geçirmez değil dediler almadım.

Kars ayazı varsa YDS , tr ortalaması ayaz varsa decathlon modellerine bakılabilir. US polo, lumberjack ,kinetix birdaha giymem aldırmam da kimseye.
Hocam hem kar kış için hem de attıklarını gibi doğru düzgün bir tasarımı olsun.Dediğiniz markalara baktım güzel bir şey yok.Cat ve Harley Davidson gibi markalara baktım fakat çakma yazıyor yorumlarda.

botu 2500tl mi giyecek
Evet bota 2500TL giydiricem.

Hocam baktım,hepsi kötü.

Hocam hem kar kış için hem de attıklarını gibi doğru düzgün bir tasarımı olsun.Dediğiniz markalara baktım güzel bir şey yok.Cat ve Harley Davidson gibi markalara baktım fakat çakma yazıyor yorumlarda.

Evet bota 2500TL giydiricem.
harley davidson ve cat tasarımları artık çok eskide kaldı bence çok retro geliyor artık, sağlam bottur orası ayrı. Zara,p&b, bershka, lcw, defacto,hm böyle mağazalardan ayakkabı alınmaz benim görüşüm. Bot hiç alınmaz bence. p&b dan zamanında nike parasına ayakkabı aldım ergen beyni napacaksın ayakkabının tabanı yarıldı tabanı ayakkabının üstü cillop gibi. Bershkadan aldık arkadaşa tabanı yarıldı ne iş. Aynı firmalar zaten benim gözümde 3ü de. YDS den sağlam bot yoktu büyük ihtimal. Decathlonda da sınırlı ürün vardı ben baktığımda. Adidasların da Gore tex modelleri gereksiz pahalı. Kısmen haklısınız düzgün bot bulamadım bende hem tipi güzel hem sağlam hem de aşırı pahalı olmayan botu bulamadım bu yıl özelliklerden biri varsa diğeri yok yani

Geri