Sevdiğim kızın babası öğrendi

kizin babasini fake hesaptan isletip santaj yap karisamaz o zaman gorusursunuz bol bol

okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin
Kardesim kimse dikkat etmemis ama Kizin adi Angelle'mi XD Yani millet daha cok turkiyeye gore degerlendirmis Angelle ise gercekten ismi demek ki yurt disindasin muhtemelen amerikada

14 Yasindaymissin daha ne yasiyon sen Babasini dinle ve birak kizi bos isler ile ugrasma guven bize ergenlik cagindansin ondan boyle iste cok segviyom falan kafasindansin emin ol farkli iliskilerinde olacak %95 ihtimal ile lisede'ki asklarin cogu devam etmiyor Bu sadece hayatindaki iliskilerden bir tanesi bunu atla ve hayatina devam et

Kardesim kimse dikkat etmemis ama Kizin adi Angelle'mi XD Yani millet daha cok turkiyeye gore degerlendirmis Angelle ise gercekten ismi demek ki yurt disindasin muhtemelen amerikada

14 Yasindaymissin daha ne yasiyon sen Babasini dinle ve birak kizi bos isler ile ugrasma guven bize ergenlik cagindansin ondan boyle iste cok segviyom falan kafasindansin emin ol farkli iliskilerinde olacak %95 ihtimal ile lisede'ki asklarin cogu devam etmiyor Bu sadece hayatindaki iliskilerden bir tanesi bunu atla ve hayatina devam et
engelle yazmış yok angela

ben bu milletteki yok yaşın küçük daha ergensin triplerini de anlamıyorum. aşk denilen şey zaten bilimsel tarafında ergenlik sonrası yaşanıyor, ondan öncekiler sonradan öğrenilen sevgi gibi bir şey. yani o yaşlarda bu şeyleri yaşaması ve hissetmesi kadar normal bir şey yok, çok zırva olmuş yorumların hepsi. arkadaşın yaşadıkları gayet normal hatta talihsiz.

engelle yazmış yok angela

ben bu milletteki yok yaşın küçük daha ergensin triplerini de anlamıyorum. aşk denilen şey zaten bilimsel tarafında ergenlik sonrası yaşanıyor, ondan öncekiler sonradan öğrenilen sevgi gibi bir şey. yani o yaşlarda bu şeyleri yaşaması ve hissetmesi kadar normal bir şey yok, çok zırva olmuş yorumların hepsi. arkadaşın yaşadıkları gayet normal hatta talihsiz.
Hocam bundan onceki mesajim Daha detayliydi ama biraz uzun olmustu diye kisalttim biraz anlamini yitirmis dmek istedigim sey

Ama kisaca Ben orada Ergen diye alay falan gecmiyorum aksine sizin soylediginiz gibi bu tarz duygularin ergenlik caginda normal oldugunu cunku ergenlik caginda duygularin daha calkantili ve yuksek oldugu bir donem oldugundan Cok kafaya takmamasini Bosuna kizin babasiyla sorun yasamamasi gerektigini Babasi Rahatsiz oluyorlar ise ve kizda henuz 18'den kucuk oldugu ve ailesinin yukumlulugunde oldugu icin Aile'sine saygi gosterip Iliskisini sonlandirmasi gerektigini Ergenlik aski oldugunu hayatin devam ettigini soylemeye calismistim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,263
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri