🔥İndirim ASUS PRIME B650M-R 3538 TL (OUTLET ÜRÜN)

hampal

80+
Reaksiyon skoru
144
Vatan bilgisayar outlet satışında bir miktar bu anakartın satışı mevcut. Serviste onarım görenlerde, yazılım atılanlarda mevcut. Sistem bileşenlerinin uçtuğu bu dönemde tercih edilebilir bir kart.

link

1767356675671.webp

alınır mı bu paralara am5 kart önerisi olan var mı

4 4.5 bandında zaten bu tür anakartlar

500tl kadar ucuz ortalama ufakta olsa mosfette sogutma var fena degil cekilebilir ama yanmıyor fırsat

Bios güncellemesi atılmış diyor, buna bakılarak alınabilir ama 1 yıl garantisi var, asus özelinde belki 2 yıl olabilir garantisi

SIFIR a620 alın outlet almayın

Sıfır tercih edin. Tamir anakart önermem fiyat 2.5k falan olsa alinirdi

Bence de gerek yok bios diyor ama hiç sanmıyorum . Arkadaşa b650m-k aldık sıfır arızalı çıktı servise gönderdik işlem yapmış parça değişmiş şu an hatırlayamıyorum işlemi ama ayıplı ürün kapsamında yenisini vermesi gerekirdi arkadaş uğraşmadı şu an kullanıyor . Neyse bana inandırıcı gelmedi bios flashback var zaten kartta neyin bios u atılmış ayrıca sıfırı 5k gerek yok böyle kartlara bulaşmayın .
Sıfırdan alacaklar için sorun ram yoksa anakart 4k olmuş 6k olmuş şu an bence kimse bunu dert edecek durumda değil ama a620 den kesinlikle geçilir .

outlet ürün, helelelelel yapılsa bile satılan ürünlere deniyor arkadaşlar

İkinci el ürünleri(kullanılmış) , outlet olarak pazarlama işini ne zaman bitirecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri