Öneri R3 3100 ile rx 6600 darbogaz yaparmı

Reaksiyon skoru
2
ekran kartı almayı düşünüyorum ikinci elden 5500 tl ye buldum darbogaz yasatırmı cok

darboğaz yapar işlemci

Hikayeli oyun oynuyorsan yüksek ayarlarda darbogazi engelleyebilirsin biraz. Ama rekabetçi oyunlarda falan darboğaz yaşarsın

peki darbogaz yapması büyük bir sorun yaratırmı
evet. almışken işlemciyi de değiştir 3100 ü satıp üstüne biraz daha ekleyip 2. el 5500 5600 bulabilirsin rahatlıkla . ki aynı kombinasyonu bende kullanıyorum

evet. almışken işlemciyi de değiştir 3100 ü satıp üstüne biraz daha ekleyip 2. el 5500 5600 bulabilirsin rahatlıkla . ki aynı kombinasyonu bende kullanıyorum
hocam her ay 1 parça alarak topluyorum öğrenciyim düzen oturduktan sonra değişmeye niyetim var zaten 5 ay darboğaz yapsa bi sıkıntı olurmu rx 6600 almaz isem 5600 xt veya gtx 1660 ti a kadar düşmeyi planlıyorum çünkü hazır almısken iyisini alayım uzun süre beni idare etsin ekran kartı işlemciyi değişsem yeter

hocam her ay 1 parça alarak topluyorum öğrenciyim düzen oturduktan sonra değişmeye niyetim var zaten 5 ay darboğaz yapsa bi sıkıntı olurmu rx 6600 almaz isem 5600 xt veya gtx 1660 ti a kadar düşmeyi planlıyorum çünkü hazır almısken iyisini alayım uzun süre beni idare etsin ekran kartı işlemciyi değişsem yeter
İşlemci darboğaz yapıyor diye ekran kartını düşürme bence sonuçta aşırı bir darboğaz yok 3-5 ay idare eder bunun yüzünden ekran kartını düşürme bence

İşlemci darboğaz yapıyor diye ekran kartını düşürme bence sonuçta aşırı bir darboğaz yok 3-5 ay idare eder bunun yüzünden ekran kartını düşürme bence
bende öyle düşünüyorum ama işlemci çok sıkıntı yaratırmı diye biraz korktum açıkcası sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5700 xt var r3 3100 var bende
onda darboğaz nasıl acaba öyle bi ilanda gördüm aynı fiyattı rx 6600 den daha iyi biliyorum ama driver sorunları falan var diyorlar sizin yorumunuz nasıl

Geri