Çözüldü✓ Hangi PSU seçmeliyim

wlurzy

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
2000
Selamünaleyküm ben şimdi bir sistem toplayacağım teker teker topluyorum güç kaynağı seçeceğim hangi güç kaynağını seçeceğimi karar veremedim o yüzden size sormak istedim sistem özellikleri ryzen 5 5600 rx6700x'te 16 GB RAM daha belli değil bir TB ssd o da belli değil anakartta belli değil büyük ihtimal a520m k olacak
2.el topluyorum temizlerinden anakartmi sıfır alabilirim bakicam PSU 2.el olucak bulduklarım

Rampage RGB-1050 1050W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply
Bunu
FSP700-60AHBC 700 W +85 PLUS PSU
Hangisi tercih etmeliyim aralarında 250 TL fark var

AleykümSelaM.aga ne yapacaksan yap ama sakin kullanilmis PSU alma.Herseyden para KIS PSU dan kisma.

Ben sana FSP Vita GM 3.1 850W öneririm Rezervin olsun

Selamünaleyküm ben şimdi bir sistem toplayacağım teker teker topluyorum güç kaynağı seçeceğim hangi güç kaynağını seçeceğimi karar veremedim o yüzden size sormak istedim sistem özellikleri ryzen 5 5600 rx6700x'te 16 GB RAM daha belli değil bir TB ssd o da belli değil anakartta belli değil büyük ihtimal a520m k olacak
2.el topluyorum temizlerinden anakartmi sıfır alabilirim bakicam PSU 2.el olucak bulduklarım

Rampage RGB-1050 1050W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply
Bunu
FSP700-60AHBC 700 W +85 PLUS PSU
Hangisi tercih etmeliyim aralarında 250 TL fark var

şuna bakabilirsiniz

AleykümSelaM.aga ne yapacaksan yap ama sakin kullanilmis PSU alma.Herseyden para KIS PSU dan kisma.

Ben sana FSP Vita GM 3.1 850W öneririm Rezervin olsun
Kanka fivem valorant oynucam bide ETS vs hikayeli olarakda rdr2 oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU tier list
bu listeden bütçenize uygun modellere bakabilirsiniz. C tier altı önerilmiyor. PSU da marka değil ürün önemlidir.
Bütçe 2k PSU için ondan dolayı bende bundan önce ddr5 sistem vardı fsp yazdığım PSU kullaniyodum sistemde R5 7600x 32 ram rx6800xt vardı rahat acıyodu

Kanka fivem valorant oynucam bide ETS vs hikayeli olarakda rdr2 oynarım

Bütçe 2k PSU için ondan dolayı bende bundan önce ddr5 sistem vardı fsp yazdığım PSU kullaniyodum sistemde R5 7600x 32 ram rx6800xt vardı rahat acıyodu
2.el toplamıştır hatta

2k'ya iyi psu varmıdır emin değilim hocam çok bakmadım piyasaya bu ara ama yinede bütçenize uygun şekilde fiyat karşılaştırma sitelerinden modelleri bulun sonra bulduklarınızı attığım tier listten karşılaştırın c ve üstü ise okeydir,. eğer tier listte yoksa forumlarda biraz araştırın model hakkında.

ekstra olarak modelin güvenliğinden emin olmak için tier listte c ve üstü ise ve forumlarda güzel dendiyse daha da emin olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,165
Üyeler
187,631
Son üye
hamdiogretmen
Geri