R5 5600 oc tavsiyesi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,362
Asus Tuf b450 plus var anakart, power corsair 550w bronze, soğutucu 120mm kule tipi 60-62 arası occt de 20dk kadar bekleyince. Eski anakart gigabyte'tı asus'ta daha önce stabil şekilde oc yapan ayar ile birlikte voltaj vs mhz tavsiyesi verebilir mi? Stabil istiyorum en üstü test etme hedefim yok.

1767549769565.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer işlemci silikon kaliten iyi ise güzel bir sonuç alırsın cpu z de test yapabilir misin ?

Yaparım, yapıp sonuçları atacağım. Geçmiş işlemcim platinum çıkmıştı ama bunu bilmiyorum test etmem lazım.
önceki işlemcinize ne oldu bunun silikon kalitesini biliyorsanız ona göre güzel bir 4.750 mhz de güzel bir stabil oc atılabilir benimki 4.8 de stabil çalışıyor occt testinde

Asus Tuf b450 plus var anakart, power corsair 550w bronze, soğutucu 120mm kule tipi 60-62 arası occt de 20dk kadar bekleyince. Eski anakart gigabyte'tı asus'ta daha önce stabil şekilde oc yapan ayar ile birlikte voltaj vs mhz tavsiyesi verebilir mi? Stabil istiyorum en üstü test etme hedefim yok.
4.7ghz 1.180v dene

önceki işlemcinize ne oldu bunun silikon kalitesini biliyorsanız ona göre güzel bir 4.750 mhz de güzel bir stabil oc atılabilir benimki 4.8 de stabil çalışıyor occt testinde
Kanka sattım bir şey olmadı da 3600 dü upgrade ettim.

4.7ghz 1.180v dene
Ekran görüntüsü 2026-01-04 211348.webp

4750 den başladı yavaş yavaş bu rakam düştü. Meali nedir? Ona göre bi program vardı sıra sıra voltaj verip test eden ondan test edicem.

ryzen master o uygulama indir dene test iyi geçerse biostan yap
4.7ghz 1.180-1.2v dene 1.2 den sonrasına pek gerek yok o dengesiz oc olur bana kalırsa

Kanka sattım bir şey olmadı da 3600 dü upgrade ettim.

Alıntıyı görüntüle
4750 den başladı yavaş yavaş bu rakam düştü. Meali nedir? Ona göre bi program vardı sıra sıra voltaj verip test eden ondan test edicem.
bu hangi ayarlar ile oldu ve işlemcin sanırım silikon kalitesi çok iyi değil stok değerleri vermiş

bu hangi ayarlar ile oldu ve işlemcin sanırım silikon kalitesi çok iyi değil stok değerleri vermiş
Hiç bi ayarı ellemedim şu an otomatik ayarda

ryzen master o uygulama indir dene test iyi geçerse biostan yap
4.7ghz 1.180-1.2v dene 1.2 den sonrasına pek gerek yok o dengesiz oc olur bana kalırsa
Deniyorum şimdi, 20dk sıkıntı çıkmazsa stabildir herhalde.

Hocam occt psu testte mi 60-62 derece?

Hiç bi ayarı ellemedim şu an otomatik ayarda

Deniyorum şimdi, 20dk sıkıntı çıkmazsa stabildir herhalde.
ayarları yap r23 testi yap yeterli sonrasında cs-valo gibi l3e yüklenen oyunlarda ölümm kalım maçına gir sıkıntı yaşamazsan stabildir

1767550862435.webp

bu benim cpu z sonuçlarım 1.26 altında değer girince biraz kararsız oluyor kapanmıyor occt de fakat zorlanıyor cpu z de ise bundan 150 skor daha kötü yapmıştı bunu ideal olarak gördüm phantom spirit kulanıyorum bu arada

Hocam occt psu testte mi 60-62 derece?
manuel bence her zaman daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,137
Üyeler
187,628
Son üye
sametyuzer