tayyip28
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
başlıktaki ile aynı bütcem her şey dail max zorlsam 5000
3770k 3570k falan en fazlabaşlıktaki ile aynı bütcem her şey dail max zorlsam 5000
knk bu anakartı aldım bile bugün daha işlemciye para vermek istemiyom onun yerine buna uygun psu ve ekran kartı bulsam sonra para artarsa eğer işlemciye yönelirimAlıntıyı görüntülerandom yazıp baktı 850ye var pazarlık yapabilirsen ne ala
Rx570 580 1060 1050ti gibi şeyler alabilirsin psu içinde 450 500w yeterli olurknk bu anakartı aldım bile bugün daha işlemciye para vermek istemiyom onun yerine buna uygun psu ve ekran kartı bulsam sonra para artarsa eğer işlemciye yönelirim
knk fiyat olarak ne kadar olmalı ekran kartı ben rx 580 buldum nitro plus tek fanı bozuk ama olsun sorunsuz çalışıyo 1750 sence ne dersinRx570 580 1060 1050ti gibi şeyler alabilirsin psu içinde 450 500w yeterli olur
Bunu alma 3K bandına i3 işlemcili DDR4 sistemler rahat bulunur bu çok eski.başlıktaki ile aynı bütcem her şey dail max zorlsam 5000
bulamazsın boşver yazdıklarına.Ramlar vesaie daha uyguna ddr3knk aldım bile çok ge.keşke önce forum açsaydım ama aklıma hiç gelmedi
Senin bölge neresiydi ona göre araştırma yapabilirimknk aldım bile çok ge.keşke önce forum açsaydım ama aklıma hiç gelmedi
giresun bbulancakSenin bölge neresiydi ona göre araştırma yapabilirim
Pek kullanılmadığındandolayı senin anakartın mı var elinde derken anlamadım bende anakart yokbulamazsın boşver yazdıklarına.Ramlar vesaie daha uyguna ddr3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pek kullanılmadığındandolayı senin anakartın mı var elinde