Max 30 günlük hocam. Fsync var mı bu modelde? Kartın limiti aettırmaya çalışıyorum2k da 500fps alabilen biri ikinci el monitör riskine girmez bence dksmdkd
Ben alcaktım size kısmetmiş alınmadıAldım. Ölü Piksel çok fazla değilse kullanırım yoksa iade çekerim. 6 taksit patlattık bakalım
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada almama rağmen halen stok gözüküyor. 1den fazla demek ki ellerinde
halen stok gözüküyorBen alcaktım size kısmetmiş alınmadı
Aynı monitör değil. Bendeki pg27ucdm.nasıl peki monitor genel olarak memnun musun almayı düşünüyorum
Eklenmiyor sepete bitti hocam. Sizin sistem neydi merak ettim.halen stok gözüküyor
genelde elektronik konusunda hep şanslıyımdır bakalım nasıl gelecek. Teşekkür ettim konu için Gigabyte bakıyorduk bu kısmet olur inşallahAynı monitör değil. Bendeki pg27ucdm.
Ama çok memnunum.
Samsung'dan sonra ilaç gibi geldi.
Eklenmiyor sepete bitti hocam. Sizin sistem neydi merak ettim.
Sizin almanız daha iyi olmuş benim sistem 500 FPS asla aldırmazdı zaten inşallah hiç yoktur sorunu.genelde elektronik konusunda hep şanslıyımdır bakalım nasıl gelecek. Teşekkür ettim konu için Gigabyte bakıyorduk bu kısmet olur inşallah
Alıntıyı görüntüle
bu bebek var bende![]()
işini görsün yeter. Bende 500fps alabileceğim oyun yok şahsen sadece hikayeli oyunları oynuyorumSizin almanız daha iyi olmuş benim sistem 500 FPS asla aldırmazdı zaten inşallah hiç yoktur sorunu.
(Faqirhane pc)
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Xg27ucdmg'yi de arkadaşa ben aldirmistim. Sürece bakarsan konusu;genelde elektronik konusunda hep şanslıyımdır bakalım nasıl gelecek. Teşekkür ettim konu için Gigabyte bakıyorduk bu kısmet olur inşallah
Alıntıyı görüntüle
bu bebek var bendeiçeriği imzamda
Unutmazsanız çakın etiketi djdj ismim kolay kalıyor hafızada @imgeniusHayırlı olsun hocam. Xg27ucdmg'yi de arkadaşa ben aldirmistim. Sürece bakarsan konusu;
Bu da benim konum;❌İndirim Bitti! Başlık 'Asus 4k Oled Xg27ucdmq 31.556₺!(Ölü pikselli)'
Ölü piksellere takılmayanlar için çok iyi fiyat.
ASUS ROG STRIX XG27UCDMG 26.5 OLED 3840x2160 0.03ms 240Hz 400cd DP HDMI USB-C VESA OLED : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG STRIX XG27UCDMG 26.5 OLED 3840x2160 0.03ms 240Hz 400cd DP HDMI USB-C VESA OLED : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
- Perfectshot06
- Cevaplar: 28
- Forum: Sıcak Fırsatlar
'Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...r-dip-fiyatlar-ana-konu.1163722/post-10751633