❌İndirim Bitti! Asus Rog XG27AQDPG 500 Hz 2k Oled Monitör 32.367₺! (Amazon Depo)

2k da 500fps alabilen biri ikinci el monitör riskine girmez bence dksmdkd

Aldım. Ölü Piksel çok fazla değilse kullanırım yoksa iade çekerim. 6 taksit patlattık bakalım
Ekran görüntüsü 2026-01-05 164052.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada almama rağmen halen stok gözüküyor. 1den fazla demek ki ellerinde

Aynı monitör değil. Bendeki pg27ucdm.
Ama çok memnunum.
Samsung'dan sonra ilaç gibi geldi.
genelde elektronik konusunda hep şanslıyımdır bakalım nasıl gelecek. Teşekkür ettim konu için Gigabyte bakıyorduk bu kısmet olur inşallah :D

Eklenmiyor sepete bitti hocam. Sizin sistem neydi merak ettim.
IMG_1633.webp

bu bebek var bende :P içeriği imzamda

4K ips var yoksa alırdım. 4K nın keskinliğe alıştıktan sonra 2K gözümü tırmalıyor.

genelde elektronik konusunda hep şanslıyımdır bakalım nasıl gelecek. Teşekkür ettim konu için Gigabyte bakıyorduk bu kısmet olur inşallah :D

Alıntıyı görüntüle
bu bebek var bende :P
Sizin almanız daha iyi olmuş benim sistem 500 FPS asla aldırmazdı zaten inşallah hiç yoktur sorunu.
(Faqirhane pc)

1000076595.webp

Alıntıyı görüntüle
bu bebek var bende :P içeriği imzamda
Hayırlı olsun hocam. Xg27ucdmg'yi de arkadaşa ben aldirmistim. Sürece bakarsan konusu;
Bu da benim konum;
'Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...r-dip-fiyatlar-ana-konu.1163722/post-10751633

30K ve altı yeni oled çıkarsa amazona veya fırsat etiketlenirsem çok sevinirim hocalarım 3 aydır arıyorum.
Hayırlı olsun hocam. Xg27ucdmg'yi de arkadaşa ben aldirmistim. Sürece bakarsan konusu;
Bu da benim konum;
'Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...r-dip-fiyatlar-ana-konu.1163722/post-10751633
Unutmazsanız çakın etiketi djdj ismim kolay kalıyor hafızada @imgenius

Geri