17 PRo , S25 ULTRA veya Z Fold 7

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar merhaba , şuan hazırda 16 pro max kullanıcısıyım fakat yılbaşında imei muhabbetinden cihazım kapandı.

Ama zaten kapanmasa bile 16 pro max'i satmayı düşünüyordum çünkü cihaz çok sık kasıyordu kamera açarken arama yaparken whatsappta vs. sürekli donuyordu ne yaptıysam çözemedim.

Şimdi yeni bir cihaz arayışına girdim bu cihazdan dolayı apple'dan soğudum.

Kullanımım şu şekilde;

Rehberimde 3000 kişi var işim gereği sık sık telefon görüşmesi yapıyorum.

Oyun OYNAMAM

Sosyal medya , dizi film izleme yapıyorum.

Kamera benim için önemli sayılabilecek durumda.

17 Pro Max : Cihaz çok pahalı Apple'ın aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koyması zoruma gidiyor hiç alasım yok.

Z Fold 7: Bir kaç müteahhit arkadaşımda gördüm cihaz çok hoşuma gitti adam aynı anda 2-3 işlem yapabiliyor , kasası çok kibar ve güzel bir cihaza benziyor.

S 25 Ultra: samsung amiral gemisi , malzeme kalitesi vs. hoşuma gitti ama Z Fold'la arasında kaldım.

4.Seçenek: Z Fold 6'da alabilirim , Yeni çıkacak Ip 18 veya 20 ne ise eğer o güzel olacaksa onuda alabilirilm.

YD hiç alma bence arasında öyle kaldığın varsa eğer acil değilse s26 beklenebilir yoksa s25 ultra alırdım direkt

s26 ultra geçen seneki gibi s25 ultra ile aynı fiyattan lansmana çıkacak yani 1300 dolar
trde tahminimce 256 gb ve 512 gb 99999 kalır 2 kat hafıza aynı fiyat olarak 1 tb hali de 110k-115k olur diye düşünüyorum
yanında buds 4 pro çıkarsa %50 indirimli olur
kamu indirimiyle %15 indirimli alabiliyorsun ona göz atabilirsin
bir de samsung shop ile ödersen samsung rewards ile lansman vakti x3 puan kazanabiliyorsun sanırım 2.5k 3k bonus vermiş oluyor 60w şarj aleti alırsın
512 gb hali 85k+6k=91k olur galiba
tr alacak olursan böyle yd alacak olursan bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba , şuan hazırda 16 pro max kullanıcısıyım fakat yılbaşında imei muhabbetinden cihazım kapandı.

Ama zaten kapanmasa bile 16 pro max'i satmayı düşünüyordum çünkü cihaz çok sık kasıyordu kamera açarken arama yaparken whatsappta vs. sürekli donuyordu ne yaptıysam çözemedim.

Şimdi yeni bir cihaz arayışına girdim bu cihazdan dolayı apple'dan soğudum.

Kullanımım şu şekilde;

Rehberimde 3000 kişi var işim gereği sık sık telefon görüşmesi yapıyorum.

Oyun OYNAMAM

Sosyal medya , dizi film izleme yapıyorum.

Kamera benim için önemli sayılabilecek durumda.

17 Pro Max : Cihaz çok pahalı Apple'ın aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koyması zoruma gidiyor hiç alasım yok.

Z Fold 7: Bir kaç müteahhit arkadaşımda gördüm cihaz çok hoşuma gitti adam aynı anda 2-3 işlem yapabiliyor , kasası çok kibar ve güzel bir cihaza benziyor.

S 25 Ultra: samsung amiral gemisi , malzeme kalitesi vs. hoşuma gitti ama Z Fold'la arasında kaldım.

4.Seçenek: Z Fold 6'da alabilirim , Yeni çıkacak Ip 18 veya 20 ne ise eğer o güzel olacaksa onuda alabilirilm.
Bütçe konusunda çok sorunun yoksa Z fold 7 güzel cihaz ama satarken falan piyasası memnun etmez. S25U da bence alınmaz çok yakında S26 serisi tanıtılacak.

17PM yi ben de sevmiyorum açıkçası, o seride en alınabilir cihaz düz 17 gibi geliyor.

Bütçe konusunda çok sorunun yoksa Z fold 7 güzel cihaz ama satarken falan piyasası memnun etmez. S25U da bence alınmaz çok yakında S26 serisi tanıtılacak.
ekranı dayanıksız çiziliyor diye biliyorum o yüzden sevmiyorum ben foldu
menteşeler dayanıklı onu hallettiler iyi bari

ekranı dayanıksız çiziliyor diye biliyorum o yüzden sevmiyorum ben foldu
menteşeler dayanıklı onu hallettiler iyi bari
Satarken memnun etmez notunu o yüzden ekledim, onun gibi sebeplerle ikinci eline pek talep olmuyor. Dikkatli kullanıp üzerinde gelen korumayı sökmezse 2-3 yıl sorunsuz gider ama bozulmaz kolay kolay.

YD hiç alma bence arasında öyle kaldığın varsa eğer acil değilse s26 beklenebilir yoksa s25 ultra alırdım direkt
Aciliyetim var cihazımın şuan şebekesi kapalı :). Z Fold 7'nin özellikleri ekran açılması falan daha iyi gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17PM yi ben de sevmiyorum açıkçası, o seride en alınabilir cihaz düz 17 gibi geliyor.
Ben İphone grubuna artık iyice tövbeliyim insanı keriz yerine koyuyorlar.
Yada çok para vermeyip Z Fold 6'mı alsam diyorum

Satarken memnun etmez notunu o yüzden ekledim, onun gibi sebeplerle ikinci eline pek talep olmuyor. Dikkatli kullanıp üzerinde gelen korumayı sökmezse 2-3 yıl sorunsuz gider ama bozulmaz kolay kolay.
2.el piyasasına çok takılmıyorum hocam. İphone'da 10 zarar ediyorsam Samsungdada en fazla 20 zarar ederim orda 10 bine takılmam yeterki cihaz işimi görsün. Fabrikamızda yangın çıktı İphone 16 pro max itfaiyeyi ararken dondu ve 1 dk açılmadı telefon :)

Aciliyetim var cihazımın şuan şebekesi kapalı :). Z Fold 7'nin özellikleri ekran açılması falan daha iyi gibi

aciliyet varsa 17 pro alıp satabilirsin 26u çıktığında

Aynı telefonlara bakıyorum tam olarak alırsan değerlendirme yapar mısın hocam ?

2.el piyasasına çok takılmıyorum hocam. İphone'da 10 zarar ediyorsam Samsungdada en fazla 20 zarar ederim orda 10 bine takılmam yeterki cihaz işimi görsün. Fabrikamızda yangın çıktı İphone 16 pro max itfaiyeyi ararken dondu ve 1 dk açılmadı telefon :)
Z Fold 6 kötü bence, eski serileri kalas gibi o serinin 7 de düzeldi. Senin cihazda da bariz bir sorun var bu arada 16 Pro kasacak cihaz değil normalde iOS 26 bile o kadar kastırmaz 😀

aciliyet varsa 17 pro alıp satabilirsin 26u çıktığında
17 pro bana o fiyatlar verilecek bir cihaz gibi gelmiyor hocam

Z Fold 6 kötü bence, eski serileri kalas gibi o serinin 7 de düzeldi. Senin cihazda da bariz bir sorun var bu arada 16 Pro kasacak cihaz değil normalde iOS 26 bile o kadar kastırmaz 😀
Yok hocam inanın kasıyor. Eşim de kasmıyor kasmıyor diyor bana rehberinde 80 kişi var. Benim rehberimde 3000 kişi var , sürekli mesaj ve diğer bildirimler geliyor. IOS 26'dan sonra zaten bunu kaldıramadı

Geri