mseemektar
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Arkadaşlar merhaba , şuan hazırda 16 pro max kullanıcısıyım fakat yılbaşında imei muhabbetinden cihazım kapandı.
Ama zaten kapanmasa bile 16 pro max'i satmayı düşünüyordum çünkü cihaz çok sık kasıyordu kamera açarken arama yaparken whatsappta vs. sürekli donuyordu ne yaptıysam çözemedim.
Şimdi yeni bir cihaz arayışına girdim bu cihazdan dolayı apple'dan soğudum.
Kullanımım şu şekilde;
Rehberimde 3000 kişi var işim gereği sık sık telefon görüşmesi yapıyorum.
Oyun OYNAMAM
Sosyal medya , dizi film izleme yapıyorum.
Kamera benim için önemli sayılabilecek durumda.
17 Pro Max : Cihaz çok pahalı Apple'ın aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koyması zoruma gidiyor hiç alasım yok.
Z Fold 7: Bir kaç müteahhit arkadaşımda gördüm cihaz çok hoşuma gitti adam aynı anda 2-3 işlem yapabiliyor , kasası çok kibar ve güzel bir cihaza benziyor.
S 25 Ultra: samsung amiral gemisi , malzeme kalitesi vs. hoşuma gitti ama Z Fold'la arasında kaldım.
4.Seçenek: Z Fold 6'da alabilirim , Yeni çıkacak Ip 18 veya 20 ne ise eğer o güzel olacaksa onuda alabilirilm.
Ama zaten kapanmasa bile 16 pro max'i satmayı düşünüyordum çünkü cihaz çok sık kasıyordu kamera açarken arama yaparken whatsappta vs. sürekli donuyordu ne yaptıysam çözemedim.
Şimdi yeni bir cihaz arayışına girdim bu cihazdan dolayı apple'dan soğudum.
Kullanımım şu şekilde;
Rehberimde 3000 kişi var işim gereği sık sık telefon görüşmesi yapıyorum.
Oyun OYNAMAM
Sosyal medya , dizi film izleme yapıyorum.
Kamera benim için önemli sayılabilecek durumda.
17 Pro Max : Cihaz çok pahalı Apple'ın aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koyması zoruma gidiyor hiç alasım yok.
Z Fold 7: Bir kaç müteahhit arkadaşımda gördüm cihaz çok hoşuma gitti adam aynı anda 2-3 işlem yapabiliyor , kasası çok kibar ve güzel bir cihaza benziyor.
S 25 Ultra: samsung amiral gemisi , malzeme kalitesi vs. hoşuma gitti ama Z Fold'la arasında kaldım.
4.Seçenek: Z Fold 6'da alabilirim , Yeni çıkacak Ip 18 veya 20 ne ise eğer o güzel olacaksa onuda alabilirilm.