Yerden isitma isitmiyor

surgical

80+
Reaksiyon skoru
86
Eve yeni taşındım yerden ısıtma var sabahtan beri ısıtmıyor evde parke var ama isitmasi lazım 65 derece falan yaptım boruların sıcaklığını biraz hissediyorum sabahtan beri açık
Dışarıdan borular sıcak icersi yok

Bak komşun borunu çalmış olmasın :D

Hahshshdhs öyle şey mi olur Hacı? Sisteme hava kaçmış olmasın?

Genelde sistemde hava kaldığında boru buharlanır aşırı sıcaklık gözükür kombi sensöründe ama yeterince su olmadığı için ısınmaz buhar kandırır sensörü.
Onun için diyorum.

Su basıncı ne kadar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Borudan havayı çıkarmaya çalış.
Çıkardıktan sonra su basıncını 1.5 bar seviyesine yükselt.

Son düzenleme:
+ olarak yerden ısıtma geç ısınan sistem ve havasını çıkarmak zahmetli iştir.

Hava çıktıktan sonra basınç ayarlandıktan sonra ortalama 1-2 saat belkemen lazım ısınması için.

Genelde sistemde hava kaldığında boru buharlanır aşırı sıcaklık gözükür kombi sensöründe ama yeterince su olmadığı için ısınmaz buhar kandırır sensörü.
Onun için diyorum.

Su basıncı ne kadar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Borudan havayı çıkarmaya çalış.
Çıkardıktan sonra su basıncını 1.5 bar seviyesine yükselt.
1.5 bar basınç hocam buhari nasıl aticam

+ olarak yerden ısıtma geç ısınan sistem ve havasını çıkarmak zahmetli iştir.

Hava çıktıktan sonra basınç ayarlandıktan sonra ortalama 1-2 saat belkemen lazım ısınması için.
Valla biraz ılık oldu derece 45 ama daha çok ısınmadı gibi biraz soğudu bakalım sabah duruma göre hareket ederim

Eve yeni taşındım yerden ısıtma var sabahtan beri ısıtmıyor evde parke var ama isitmasi lazım 65 derece falan yaptım boruların sıcaklığını biraz hissediyorum sabahtan beri açık
Dışarıdan borular sıcak icersi yok
çok yüksekte açmanı önermem ve şap kalınlığına göre de değişiyor biz yerden ısıtmamızı kendimiz yaptık şap ince ve dengeli ona rağmen tam olarak 7 8 saatte ısınıyor ev

çok yüksekte açmanı önermem ve şap kalınlığına göre de değişiyor biz yerden ısıtmamızı kendimiz yaptık şap ince ve dengeli ona rağmen tam olarak 7 8 saatte ısınıyor ev
Yerler sıcak değil ılık ama sıcak asla değil ya ve sıcaklık ortalama

Geri